ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ, οι Επιστήμονες Προειδοποιούν: Αν έχετε ένα ΤΕΤΟΙΟ σφουγγάρι Πρέπει να το πετάξετε ΑΜΕΣΩΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ, οι Επιστήμονες Προειδοποιούν: Αν έχετε ένα ΤΕΤΟΙΟ σφουγγάρι Πρέπει να το πετάξετε ΑΜΕΣΩΣ!

Και σε ποιον δεν αρέσει ένα καλό τρίψιμο; Τίποτα δεν κάνει καλύτερη απολέπιση στο δέρμα. Ένα σφουγγάρι όχι μόνο κάνει απολέπιση, αλλά αφήνει και το δέρμα μαλακό σαν μωρού. Επίσης, βγαίνει σε πολλά χρώματα και αρκετά σχέδια.

Είναι εύκολα στη χρήση και πολύ αποτελεσματικά. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι πως βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος και κάνει το δέρμα να λάμπει. Φαίνεται πως αυτά τα σφουγγάρια είναι ο δρόμος όταν πρόκειται για την υγεία του δέρματος, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, σύμφωνα με δερματολόγους, αυτό δεν ισχύει καθόλου. Πράγματι, περίπου 98% των γιατρών συμβουλεύουν να πετάξουμε το σφουγγάρι που έχουμε στο μπάνιο αμέσως.

Ο J. Matthew Knight, από το Ινστιτούτο Knight Dermatology Institute είναι ένας από τους δερματολόγους που προτείνουν να το πετάξουμε αμέσως και εξηγούν το γιατί. Σύμφωνα με τον Knight, αφού το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε απολέπιση στο δέρμα, τα νεκρά κύτταρα μένουν παγιδευμένα στα πολλαπλά στρώματά του και έτσι όταν το αφήνουμε μετά το μπάνιο, είναι το ιδανικό μέρος για να αναπτυχθούν βακτήρια και μούχλα.

Μετά από όλη αυτή την καλλιέργεια που γίνεται μέσα σε ώρες, δεν νομίζουμε να θέλετε ακόμα να το τρίψετε στο πρόσωπό σας, έτσι δεν είναι;

Διαφήμιση

Επίσης, χρησιμοποιώντας το μετά το ξύρισμα, αυξάνετε πολύ τις πιθανότητες να πάθετε κάποια μόλυνση.

Ακόμα δεν έχετε πειστεί πως πρέπει να πετάξετε αμέσως το σφουγγάρι σας στα σκουπίδια;

Οι επιστήμονες συμβουλεύουν να το ξεπλένουμε πολύ καλά για να σιγουρέψουμε πως έχει απομακρυνθεί το δέρμα και να το αφήνουμε μακρυά από το ντους για να στεγνώσει. Δεν θα πρέπει να το κρατάμε για περισσότερους από 2 μήνες, γιατί πραγματικά δεν αξίζει το ρίσκο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Credit

Διαφήμιση
TAGS:
#αποτελεσματική δίαιτα
#αποτοξινωτική δίαιτα
#βίντεο
#βιολογικά προιόντα
#γιατρών
#δέρμα
#δίαιτα για κυτταρίτιδα
#δίαιτα διατροφή
#δίαιτες για γρήγορο αδυνάτισμα
#διατροφή για απώλεια βάρους
#δρόμος
#επιστήμονες
#καλλιέργεια
#κυκλοφορία
#μόλυνση
#υγεία