ΥΓΕΙΑ

Πώς οι ψυχές επιλέγουν τους γονείς και την οικογένειά τους!!!

Πώς οι ψυχές επιλέγουν τους γονείς και την οικογένειά τους!!!

Ήρθε σε μένα, με αγκάλιασε, μου είπε πως είμαι η μητέρα της και πως το όνομα της είναι Έβελιν.

Αυτό το όνειρο αποτυπώθηκε στην μνήμη και στην καρδιά μου. Τόσο πολύ που όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος, ήξερα πως ήταν κορίτσι και πως μου είχε πει ήδη το όνομα της: Έβελιν. Το να ευχηθώ για ένα παιδί δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό!

Για να εξελιχτούμε, οι ψυχές μας έρχονται στην Γη περισσότερο από μια φορά. Το ξέρω αυτό γιατί καθώς μεγάλωνα και άλλαζα έμαθα πολλά για τις συμβάσεις της ψυχής και την μετενσάρκωση και οι σκέψεις μου και οι πεποιθήσεις μου κλίνουν προς αυτή την έννοια. Για εσάς που απορρίπτετε την μετενσάρκωση σας προσκαλώ να εξερευνήσετε την ιδέα πως η ψυχή γεννιέται σε διαφορετικά σώματα για πολλές ζωές.

Πιστεύω πως μόλις η ψυχή αποφασίσει να έχει (ακόμα μια) γήινη ενσάρκωση, το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσει τι είδους ζωή θέλει. Αυτό εξαρτάται και από τα μαθήματα που θέλει να μάθει. Αυτό συμπεριλαμβάνει στο να ταιριάζει με έναν γονέα ή με ένα ζευγάρι γονέων. Αυτή η διαδικασία εξαρτάται από τον σκοπό της ψυχής και τις επιθυμίες για συγκεκριμένα μαθήματα και τρόπο ζωής.

Για παράδειγμα, αν 2 ψυχές ήταν μαζί και πριν, σαν μητέρα με κόρη μπορεί να επιθυμούν να ξαναζήσουν αυτή την εμπειρία ίσως αντιστρόφως, έτσι ώστε η κόρη να γίνει η μητέρα στην καινούργια ζωή. Κάποιες φορές όταν η ψυχή επιθυμεί να ενσαρκωθεί σε ένα συγκεκριμένο μέρος του κόσμου, η επιλογή θα είναι λιγότερο βασισμένη στον γονέα. Όπως και οι άνθρωποι είναι τόσο διαφορετικοί έτσι είναι και οι ψυχές μας και αυτό που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε στην ζωή/ζωές μας.

Μόλις η σύνδεση στον ενδεχόμενο γονέα γίνει, η ψυχή τότε δημιουργεί μια σύνδεση με αυτό το άτομο και είναι παρούσα γύρω από την ενέργεια του, περιμένοντας να γεννηθεί την κατάλληλη στιγμή. Συχνά, βλέπω τις ψυχές των αγέννητων μωρών να τους περιμένουν. Μπορώ συχνά να πω αν ένα παιδί είναι αγόρι ή κορίτσι και ίσως έχω μια αίσθηση από αυτό που προορίζονται να ζήσουν μαζί σε αυτή τη ζωή.

Διαφήμιση

Το βιβλίο Spirit Babies: How to Communicate with the Child You’re Meant to Have είναι μια συλλογή ιστοριών από κάποιον με διαίσθησή ο οποίος πέρασε δεκαετίες συνδέοντας τους γονείς με τα αγέννητα μωρά τους. Όταν “διαβάζω» δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως έχω πληροφορίες για τα ενδεχομένως αγέννητα μωρά, αλλά τα βλέπω, αν είναι μαζί σας και αν θα προχωρήσουν στην οικογένεια σας στο μέλλον.

Φυσικά, οι γονείς έχουν σημαντική επιρροή για το ποια ψυχή θα ενωθεί με την οικογένειά τους. Οι καθημερινές σκέψεις, επιθυμίες και στόχοι δημιουργούν έναν φάρο για τις ψυχές που ανταποκρίνονται σε αυτές τις ενέργειες. Αυτό συγκεκριμένα αληθεύει για την μητέρα. Σύμφωνα με τα αναγνώσματα του Edgar Cayce οι καθημερινές δραστηριότητες της γυναίκας και οι εσωτερικές σκέψεις κατά την διάρκεια της κύησης δημιουργούν ένα πεδίο σαν μαγνήτη που προσελκύει τις ψυχές για την ευκαιρία ζωής όπως εκείνη θα πρόσφερε στο παιδί της.

Όσο αναφορά τις οικογένειές με περισσότερα από ένα παιδιά, οι ψυχές επίσης κάνουν συμφωνίες με τους πιθανούς συγγενείς. Η απόφαση για το ποιος θα γεννηθεί πρώτος γίνεται σύμφωνα με την ενέργεια του πεδίου, την επιθυμία της μητέρας και τις ψυχές που θέλουν να ενσαρκωθούν. Μου αρέσει να φαντάζομαι εμένα και τις αδελφές μου να αιωρούμαστε στη γη από ‘την άλλη πλευρά’, να αποφασίζουμε για το ποια θα πάει πρώτη κι εγώ το μεγαλύτερο και πιο λαμπρό παιδί να τις σπρώχνω και να λέω “εγώ πρώτη φυσικά!» Στην περίπτωση αποβολής έχω παρατηρήσει πως μια συγκεκριμένη ψυχή συχνά έρχεται μέσα από μια μεταγενέστερη εγκυμοσύνη αν παρουσιασθεί η ευκαιρία. Έχω επίσης δει για παράδειγμα το παιδί που απέβαλε μια γυναίκα να γεννιέται από την καλύτερη της φίλη.

Έχω διαβάσει ιστορίες ανθρώπων που μοιράστηκαν μυριάδες προηγούμενες ζωές με την ίδια ομάδα ψυχών, όλοι να είναι αδέλφια, γονείς και παιδιά. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρη μετά από την ανάγνωση εκατοντάδων ιστοριών: σίγουρα επιλέγουμε τα μέλη της οικογένειας, την τοποθεσία που θα ενσαρκωθούμε και τα διαφορετικά γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν. Με ενδυναμώνει και είναι πολύ τρυφερό για μένα να ξέρω πως η οικογένεια μου κι εγώ διαλέξαμε ο ένας τον άλλον. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που η κόρη μου με διάλεξε.

Τι δώρο μου έδωσε σε αυτή τη ζωή!

Πιστεύετε πως οι ψυχές διαλέγουν τους γονείς μας; έχετε καμία ιστορία παιδιών (η δική σας) που να θυμάστε την προηγούμενη ζωή και στις συνδέσεις μαζί τους;

ΠΗΓΗ: www.awakengr.com , www.consciousreminder.com

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#άνθρωποι
#γονείς
#γυναίκα
#διαδικασία
#εγκυμοσύνη
#ενέργεια
#καρδιά
#κόσμου
#μητέρα
#οικογένεια
#οικογένειας
#παιδί
#παιδιά
#παιδιών
#πληροφορίες
#συγγενείς
#τιμή