ΥΓΕΙΑ

Πλέξιμο στα Δάχτυλα: η νέα DIY Τάση με την Οποία Γίνεται Χαμός (VIDEO)

Πλέξιμο στα Δάχτυλα: η νέα DIY Τάση με την Οποία Γίνεται Χαμός (VIDEO)

Μπορεί το πλέξιμο να ακούγεται σαν μία δραστηριότητα που έχει έρθει από άλλη εποχή, αλλά η αλήθεια απέχει πολύ από αυτή την άποψη. Για του λόγου το αληθές, μάλλον δεν έχετε κάνει μια βόλτα από το Pinterest, όπου μπορείτε να βρείτε απίστευτες DIY κατασκευές που βασίζονται στο πλέξιμο.

Ωστόσο, υπάρχει μια νέα τάση που απέχει αρκετά από το κλασικό πλέξιμο που όλοι γνωρίζουμε: η νέα αυτή τάση αφορά το πλέξιμο στα δάχτυλα. Είναι ακριβώς όπως το ακούτε: μπορείτε να πλέξετε και να δημιουργήσετε τα δικά σας προσωπικά αντικείμενα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε βελόνες!

Μπορεί να έχετε ακούσει και για το πλέξιμο στα χέρια, όπου χρησιμοποιείτε τους αγκώνες σας ως στήριγμα και τυλίγετε το μαλλί γύρω από αυτούς. Η νέα τεχνική είναι το ίδιο γρήγορη, μόνο που είναι πιο οικονομική. Δεν χρειάζεται το χοντρό και ακριβό μαλλί, καθώς το μαλλί που θα χρησιμοποιήσετε για να πλέξετε στα δάχτυλα είναι λεπτότερο και οικονομικότερο. Επίσης δεν κουράζονται τα χέρια σας γιατί όλη η δραστηριότητα γίνεται κάτω από τον καρπό!

Διαφήμιση

Τυλίγετε το μαλλί γύρω από τα δάχτυλά σας και μετά τα τραβάτε για να δημιουργηθεί ο κόμπος.

Η τεχνική αυτή είναι ιδιαίτερα εύκολη για να τη μάθετε: τυλίγετε το μαλλί γύρω από τα δάχτυλά σας και μετά τα τραβάτε για να δημιουργηθεί ο κόμπος. Και αν αναρωτιέστε τι μπορείτε να φτιάξετε με το πλέξιμο στα δάχτυλα, θα ανακαλύψετε πως έχετε πάρα πολλές δυνατότητες. Χειμωνιάτικα κασκόλ, πρωτότυπα κολιέ, μαξιλάρια, βάσεις για να ακουμπάτε πιατέλες, βραχιόλια και άπειρα διακοσμητικά αντικείμενα, ανάλογα με τις προτιμήσεις και την φαντασία σας.

Για να δείτε αναλυτικά την τεχνική πλεξίματος στα δάχτυλα, κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο που έχει ήδη 5,5 εκατομμύρια προβολές!

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#DIY
#video
#βίντεο
#γρήγορη
#μαλλί
#οικονομική
#Φτιάξετε