Υλικά για 20 πιταρακια… εύκολα και πεντανόστιμα !!
1 Κρεμμύδι τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
300 γρ τυρί φέτα τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη ,εγώ βάζω Ηπείρου
1 κουτ του γλυκού αλάτι
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κούτας ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
1 ποτήρι χλιαρό νερό
Διαφήμιση
Λάδι για το τηγάνι..!!
Εκτέλεση
Ανακατεύεται το τυρί με το κρεμμύδι και τον δυόσμο
Ανακατεύεται το αλεύρι με το λάδι το αλάτι το χλιαρό νερό
Ανοίγουμε ένα λεπτό φύλλο και με την βοήθεια ενός πιάτου η μπολ κόβουμε στρογγυλά κομμάτια ζύμης
Μοιράζουμε την γέμισή στα φύλλα και κλείνουμε τα πιταράκια πατώντας τις άκρες με ένα πιρούνι.
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν και να κάνει η ζύμη φουσκάλες..!!
Gogo Samiou –
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ