Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε συνταγή παγωτού κι αν κάνετε θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα.
ΥΛΙΚΑ:
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 2 φακελάκια garni βανίλια
• 2 φακελάκια ανθός αραβοσίτου στιγμής βανίλια
• 5 φλυτζάνια του τσαγιού φρέσκο γάλα
1 φακελάκι τριμμένη σοκολάτα κουβερτούρα Γιώτης + 300 – 350 γρμ κουβερτούρα σοκολάτα λιωμένη σε bain marie
3 πακέτα μπισκότα Μιράντα ( ίσως και λίγα ακόμα. Εξαρτάται και τι μέγεθος ταψιού θα χρησιμοποιήσετε Εγώ έβαλα ένα σε διαστάσεις 25 cm * 35cm
Πολύχρωμη τρούφα
χοντροκομμένο καβουρδισμένο αμύγδαλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ για 5 περίπου λεπτά.
2.Προσθέτουμε στο τέλος την τριμμένη κουβερτούρα
3. Στρώνουμε μια σειρά μπισκότα και απλώνουμε το μείγμα καλύπτουμε από πάνω μπισκότα
4. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 10 περίπου ώρες
5. Το βγάζουμε από την κατάψυξη για 10′ και μετά το κόβουμε σε κομματάκια όπως το σχήμα του μπισκότου.
ΠΡΟΣΟΧΗ
θα πρέπει να έχετε τοποθετήσει τα μπισκότα στην ίδια σειρά ( με την ίδια φορά πάνω – κάτω στο ταψί για να κοπούν ομοιόμορφα.)
6, Πάιρνουμε ένα – ένα τα κομμένα παγωτίνια τα βουτάμε στην λιωμένη κουβερτούρα και τα διακοσμείτε όπως σας αρέσει.
Επίσης μπορείτε να τα κάνετε και σε οποιαδήποτε άλλη γεύση επιθυμείτε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Euridiki Kanatseli-