Πολύ πετυχημένο δροσερό κέρασμα !!
Για τη κρέμα:
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο βρασμένο σε καραμέλα.(επειδή θέλει 3ωρες βράσιμο,βράζω 4-5 κουτιά να έχω)
2φακελα σκόνη σαντιγί χτυπημένα με 2 φλυτζ.φρέσκο γάλα.
Διαφήμιση
Μόλις παγώσει η σαντιγί την ανακατεύουμε με τη καραμέλα και ρίχνουμε και ψιλοκομμένη σοκολάτα κουβερτούρα.
Βάζουμε κατάψυξη να παγώσει καλά.Σε 2ωρες Χτυπάμε το μείγμα καλά και ξανά στη κατάψυξη.Σε 4ωρες είναι έτοιμο το παγωτό δε θέλει άλλο χτύπημα.Γίνεται σαν παρφέ.
Αλείφουμε τα χωνάκια καραμέλα και τα γεμίζουμε παγωτό.
Σε λιωμένη κουβερτούρα βουτάμε το επάνω μέρος,τα βάζουμε σε ποτηράκια να σταθούν και στη κατάψυξη.Σε 15 λεπτά είναι έτοιμα!!!!!
Vaso Grigoriou-
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ