ΥΓΕΙΑ

Όσα Πραγματικά Παρατηρούν οι Καλεσμένοι στο Σπίτι σας

Όσα Πραγματικά Παρατηρούν οι Καλεσμένοι στο Σπίτι σας

Κάθε φορά που έχετε ένα καλεσμένο, δικαιολογημένα, σας πιάνει ένας πανικός για να είναι όλα στην εντέλεια. Εξάλλου, οι Έλληνες φημιζόμαστε για την φιλοξενία μας, και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε κανείς να μας παρεξηγήσει, να μην θεωρήσει το σπίτι μας καθαρό και να φύγει απογοητευμένος και δυσαρεστημένος.

Εσείς θέλοντας να αποτρέψετε όλα τα παραπάνω, προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τους καλεσμένους σας, φροντίζετε να καθαρίσετε και να συγυρίσετε κάθε γωνιά του σπιτιού, βάζετε φρέσκα λουλούδια ή αρωματίζετε το σπίτι σας με ένα ευχάριστο φυσικό άρωμα.

Αυτό, όμως, που στην πραγματικότητα παρατηρούν οι καλεσμένοι δεν το έχετε σκεφτεί. Γι΄αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε κάθε σημείο που ασυναίσθητα θα ελέγξει και κάθε κίνηση που θα κάνει το άτομο που έχετε προσκαλέσει. Δείτε ποια είναι αυτά και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα την επόμενη φορά που θα χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας.

Βασικές παροχές Δεν αναφερόμαστε σε υπερβολές, αλλά σε απλά πράγματα, όπως για παράδειγμα, αν έχετε χαρτί υγείας στην τουαλέτα, σαπούνι για το πλύσιμο των χεριών και καθαρές πετσέτες. Κανένας καλεσμένος δεν θα ήθελε να έρθει στη δύσκολη θέση να σας ρωτήσει, αν έχετε κάτι από αυτά και πού.

Φροντίστε να έχετε τις βασικές παροχές στο μπάνιο σας, όπως καθαρές πετσέτες.

Φροντίστε να έχετε τις βασικές παροχές στο μπάνιο σας, όπως καθαρές πετσέτες.

Τρίχες από κατοικίδιο Αν έχετε σκύλο ή γάτα μέσα στο σπίτι σας, το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν σε κάποια σημεία τρίχες ή να υπερισχύει η μυρωδιά του αγαπημένου σας ζώου. Αν οι καλεσμένοι σας δεν είναι συνηθισμένοι να συνυπάρχουν με ένα κατοικίδιο, σίγουρα δεν θα νιώθουν άνετα και ούτε θα θέλουν να κάτσουν σε έναν καναπέ με τρίχες. Φροντίστε να διατηρείτε τον χώρο καθαρό και να ανάβετε συχνά ένα αρωματικό κερί ή να ψεκάζετε με ένα αρωματικό σπρέι. Μάθετε εδώ

thehomeissue_skylos

Διαφήμιση

Φροντίστε να έχετε καθαρίσει τις τρίχες του σκύλου σας και να έχετε αρωματίσει τον χώρο.

Κακός φωτισμός Κανείς δεν θα ήθελε έναν πολύ χαμηλό φωτισμό, όταν συζητάει, αλλά ούτε και ένα πολύ δυνατό φως κατευθείαν πάνω του που να τον ενοχλεί. Ίσως να μην μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό, αλλά ο καλεσμένος σας σίγουρα, έστω και χωρίς να το καταλάβει, θα επηρεαστεί αρνητικά και θα θελήσει να φύγει νωρίτερα. Ειδικά, αν χρειάζεται να διανυκτερεύσει σπίτι σας και στον χώρο που θα ξαπλώσει δεν έχει κανένα τότε θα νιώσει ακόμα πιο άβολα, καθώς θα είναι σε έναν ξένο χώρο και θα χρειάζεται να είναι μέσα στο απόλυτο σκοτάδι μέχρι να αποκοιμηθεί.

Φροντίστε ο φωτισμός του σπιτιού σας να μην κουράσει ή ζαλίσει τον επισκέπτη σας.

Φροντίστε ο φωτισμός του σπιτιού σας να μην κουράσει ή ζαλίσει τον επισκέπτη σας.

Κουζίνα Ίσως να μην εντοπίσει την σκόνη πίσω από κρυφά σημεία και καναπέδες, αλλά αν βρεθεί στην κουζίνα σας, Ακόμα, κι αν δεν έχετε προλάβει να τον καθαρίσετε και σας δικαιολογήσει, να ξέρετε ότι, αν κάνετε την κίνηση να ανοίξετε κάποιο ντουλάπι ή συρτάρι, θα ρίξει το βλέμμα του ασυναίσθητα στο εσωτερικό του και τότε πραγματικά θα βγάλει τα συμπεράσματά του για την τάξη και την οργάνωσή σας. Δείτε εδώ .

Ένας καθαρός νεροχύτης δεν αρκεί. Πρέπει να έχετε οργανωμένα και τακτοποιημένα τα ντουλάπια σας.

Ένας καθαρός νεροχύτης δεν αρκεί. Πρέπει να έχετε οργανωμένα και τακτοποιημένα και τα ντουλάπια σας.

Αυτά είναι 4 βασικά σημεία που κάποιος θα παρατηρήσει. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από το πόσο περίεργος και υπερβολικά παρατηρητικός είναι ο καλεσμένος σας και σε τι κατάσταση είναι το σπίτι σας. Εσείς, και είμαστε σίγουροι πως, αν περιποιηθείτε, κεράσετε και φροντίσετε τον καλεσμένο σας, θα περάσει υπέροχα και θα προσπεράσει όλα τα παραπάνω.

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#άρωμα
#Έλληνες
#κουζίνα
#ποια είναι
#σπίτι
#φρέσκα
#φυσικό
#φωτισμός