ΥΓΕΙΑ

Οργάνωση: 7 «Πριν» και «Μετά» που θα σας Καταπλήξουν

Οργάνωση: 7 «Πριν» και «Μετά» που θα σας Καταπλήξουν

Αν πιάνετε συχνά τον εαυτό σας να μην βρίσκει αυτό που ψάχνει ή αν δεν μπαίνετε καν στον κόπο να ψάξετε επειδή ξέρετε ότι στην ντουλάπα σας, για παράδειγμα, επικρατεί… χάος, τότε ίσως το σπίτι σας υστερεί στο θέμα της οργάνωσης.

Η οργάνωση είναι απαραίτητη σε όλα τα σπίτια και θα σας βοηθήσει να βρίσκετε γρήγορα τα πράγματά σας, αλλά και να διατηρείτε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο. Για να σας ενθαρρύνουμε, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 7 “πριν» και “μετά» που αφορούν την οργάνωση και είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσουν και θα σας δώσουν ιδέες για το δικό σας σπίτι.

Αν στο ντουλάπι τροφίμων σας επικρατεί το χάος, τότε μερικά γυάλινα ή πλαστικά δοχεία είναι αρκετά για να το οργανώσετε πλήρως, όπως ακριβώς συνέβη με το ντουλάπι της παρακάτω φωτογραφίας.

οργάνωση

Μερικά γυάλινα ή πλαστικά δοχεία είναι αρκετά για να οργανώσετε το ντουλάπι τροφίμων.

Τα συρτάρια της κουζίνας σας μοιάζουν με βομβαρδισμένα τοπία; Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα organizer συρταριών και είναι σίγουρο πως την επόμενη φορά που θα ψάχνετε την… κουτάλα, θα γνωρίζετε ακριβώς που βρίσκεται.

οργάνωση

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα organizer συρταριών

Η κουζίνα της παρακάτω φωτογραφίας φαινόταν ακατάστατη γιατί όλα τα μαγειρικά σκεύη βρίσκονταν παραμελημένα πάνω σε ένα μεταλλικό τρόλεϊ. Ωστόσο, μερικά γαντζάκια που μπήκαν στο πλάι των ντουλαπιών ήταν αρκετά για να φιλοξενήσουν τα κουζινικά σκεύη και να δημιουργήσουν μια στιλάτη και τακτοποιημένη κουζίνα.

οργάνωση

Μερικά γαντζάκια που μπήκαν στο πλάι των ντουλαπιών ήταν αρκετά για να φιλοξενήσουν τα κουζινικά σκεύη.

Διαφήμιση

Ένα ακατάστατο ντουλάπι κουζίνας μεταμορφώθηκε σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και τακτοποιημένο ντουλάπι . Ένας μαύρος καμβάς στο βάθος, γάντζοι και μερικά κουτιά ήταν αρκετά για να φέρουν καθαριότητα, τάξη και στυλ.

οργάνωση

Αυτό το ντουλάπι κουζίνας οργανώθηκε πλήρως.

Αν δεν μπορείτε να βάλετε την τάξη στα ρούχα και τα παπούτσια σας, τότε δείτε την παρακάτω ντουλάπα και… παραδειγματιστείτε. Δύο ράφια, κρεμάστρες για τα ρούχα και λίγα κουτιά μέσα στα οποία θα οργανώσετε τα αξεσουάρ σας αρκούν για να βρίσκετε πάντα αυτό που ψάχνετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

οργάνωση

Δύο ράφια, κρεμάστρες για τα ρούχα και λίγα κουτιά μέσα στα οποία θα οργανώσετε τα αξεσουάρ σας αρκούν.

Το γραφείο της παρακάτω φωτογραφίας οργανώθηκε απόλυτα και απέκτησε το στυλ που του έλειπε. Ένα πουφ στο πάτωμα, ένα χαλί, μερικά κάδρα στον τοίχο και κουτιά οργάνωσης στα μεταλλικά ράφια ήταν τα απαραίτητα συστατικά για την πανέμορφη αυτή μεταμόρφωση.

οργάνωση

Το γραφείο αυτό οργανώθηκε απόλυτα και απέκτησε το στυλ που του έλειπε.

Ποιος είπε πως τα ψυγεία δεν χρειάζονται οργάνωση; Προμηθευτείτε πλαστικά καλάθια τα οποία θα βάλετε στα ράφια του ψυγείου και θα φιλοξενούν τα τρόφιμα και τα ποτά σας ανά κατηγορία. Με αυτόν τον τρόπο θα βρίσκετε πάντα αυτό που ψάχνετε και θα διατηρείτε το ψυγείο σας καθαρό για περισσότερο καιρό.

οργάνωση

Ποιος είπε πως τα ψυγεία δεν χρειάζονται οργάνωση;

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#καθαριότητα
#κουζίνα
#σπίτι
#τρόφιμα