ΥΓΕΙΑ

Να τι Κάνουν οι Πετυχημένοι Άνθρωποι Κάθε Κυριακή!

Να τι Κάνουν οι Πετυχημένοι Άνθρωποι Κάθε Κυριακή!

Μπορεί εσείς να το ρίχνετε στους απανωτούς καφέδες τις Κυριακές αλλά οι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα. Για την ακρίβεια κάνουν τα παρακάτω 7 πράγματα που τους βοηθούν να προετοιμαστούν χαλαρά για την εβδομάδα που έρχεται.

Πηγαίνουν για ύπνο νωρίς Δεν ξενυχτάνε την Κυριακή όπως δεν ξενυχτάνε και καμιά άλλη μέρα της εβδομάδας. Οι πετυχημένοι άνθρωποι κοιμούνται την ίδια ώρα κάθε μέρα. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ξενυχτάτε το βράδυ και να πατάτε συνεχώς το snooze το επόμενο πρωί.

Οργανώνουν την εβδομάδα που έρχεται Ρίχνετε μια ματιά στο πρόγραμμα της εβδομάδας που έρχεται και συνηθίστε να κάνετε μια to-do λίστα.

Περνούν ποιοτικό χρόνο με φίλους και οικογένεια Οι πετυχημένοι άνθρωποι ξοδεύουν τις Κυριακές τους για να βρίσκονται με ανθρώπους που αγαπούν. Έτσι χαλαρώνουν από το πιεσμένο τους πρόγραμμα και γεμίζουν τις μπαταρίες τους.

κυριακή

Αφιερώστε χρόνο στην οικογένειά σας.

Διαφήμιση

Γυμνάζονται Μπορεί εσείς να τεμπελιάζετε τις Κυριακές αλλά οι πετυχημένοι άνθρωποι δεν αφήνουν μια μέρα που δεν δουλεύουν ανεκμετάλλευτη. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάτε για περπάτημα.

Τρώνε υγιεινά Δώστε τα όλα το Σάββατο, φάτε μέχρι τελικής πτώσης αλλά την Κυριακή επιστρέψτε στις υγιεινές διατροφικές σας συνήθειες.

Διαβάζουν Το διάβασμα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ακονίζετε το μυαλό σας και να χαλαρώνετε ταυτόχρονα. Πολλοί πετυχημένοι επιχειρηματίες διαβάζουν ένα καλό βιβλίο τις Κυριακές.

κυριακή

Διαβάστε ένα καλό βιβλίο.

Μένουν μακριά από την τεχνολογία Οι Κυριακές δεν είναι για να απαντάτε σε email και επαγγελματικά μηνύματα. Αποφορτιστείτε και χαλαρώστε κρατώντας υπολογιστές και tablet μακριά σας.

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#άνθρωποι
#Κυριακή
#οικογένεια
#πρόγραμμα
#πρωί
#Σάββατο
#χρόνο