share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Μπακαλιάρος με πατάτες στην γάστρα ή Bianco !!!

Μπακαλιάρος με πατάτες στην γάστρα ή Bianco !!!

Μπακαλιάρος με Πατάτες στην γάστρα!!!Bianco κατά τους Κερκυραίους!!!

Συνταγή-εκτέλεση:

Στρώνουμε δυό σειρές κομμένες πατάτες σε φέτες στην γάστρα,τοποθετούμε και το καθαρισμένο ψάρι μας(μπορούμε να βάλουμε ότι ψάρι θέλουμε).

Διαφήμιση

Σε ένα μπολ βάζουμε 150ml ελαιόλαδο,τον χυμό από 2 λεμόνια ,αλάτι μαύρο πιπεράκι σκόρδο σε σκόνη και ρίγανη τα αναδεύομαι για να ομογενοποιηθεί το μείγμα και περιχύνουμε επάνω στο ψάρι και στις πατάτες.

Συμπληρώνουμε και ελάχιστο νεράκι .

Ψήνουμε με κλειστό καπάκι στους 250 βαθμούς στις αντιστάσεις για 1ωρα περίπου,10λεπτα πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο ανοίγουμε το καπάκι και γυρίζουμε στον αέρα για να πάρει χρώμα το φαγάκι μας!!!Καλή μας όρεξη!!!

Μαρία Χατζηφωτίου —

Πηγή

Διαφήμιση

logo