Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou-“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1,1/2 Κιλό κυδώνια κομμένα με το μαχαίρι σαν πατάτες
1 κιλό ζάχαρη 1 κούπα αμύγδαλα ασπρισμέναΔιαφήμιση
Εκτέλεση
Βάζω στην κατσαρόλα το κυδώνι με την ζάχαρη και το νερό να βράσει για 15 λεπτά με 20 ,για να κάνει το κόκκινο χρώμα και να είναι σκληρό το κυδώνι το σβήνω κ την επόμενη μέρα το ξαναβράζω Μόλις δέσει το γλυκό ρίχνω σταγόνες από μισό λεμόνι, τα αμύγδαλα, και το ανθόνερο !!
ΠΗΓΗ: xrysessyntages.gr