share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Λιαστές ντομάτες σπιτικές !!!

Λιαστές ντομάτες σπιτικές !!!

Υλικά

Ντοματίνια Κρήτης

Ελαιόλαδο

Ξύδι

Σκόρδο

Κάπαρη

Βασιλικός..δεντρολίβανο..δάφνη

Αλάτι οχι πολυ, και πιπέρι

Πλένω τα ντοματίνια.

Διαφήμιση

Τα κόβω στα 2 κ τα βάζω σε ένα μεγάλο μπολ.

Πασπαλίζω με αλάτι, πιπέρι, λιωμένες σκελίδες σκόρδου, βασιλικό κ ελάχιστο ελαιόλαδο.

Τα ανακατεύω με τα χέρια.

Τα τοποθετώ σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα με τα σπόρια να κοιτούν προς τα πάνω.

Ψήνω για περίπου 5 ώρες στους 120

Μετά τα βάζω σε αποστειρωμένα βάζα μαζί με βασιλικό, δαφνόφυλλα, σκελίδες σκόρδο, λίγο κάπαρη.

Τα σκεπάζω με ελαιόλαδο κ 1 κουταλιά γλυκού ξύδι.

Εγώ για σιγουριά τα φυλάσσω στο ψυγείο.!!

Gogo Samiou-

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πηγή

Διαφήμιση

logo