Υλικά
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα γάλα
1 1/2 κούπα αλεύρι
1 1/2 κούπα σιμιγδάλι χονδρό (εάν θέλετε και με φρυγανιά η καί με γαλέτα τριμμένη)
5 αυγά
250 γρ βούτυρο
2 κούπες καρύδια κοπανισμένα
Γαρύφαλλο 1 κ.γλ.τριμμένο
Κανέλα 1 κ.γλ
1 μπεικιν φακ.
Διαφήμιση
Λίγο κονιάκ
1 κ.γλ.σόδα σκόνη
ΣΙΡΟΠΙ
3 κούπες ζάχαρη
3 κούπες νερό
30 γρ βούτυρο
Φλούδα από λεμόνι
Χτυπάω στο μίξερ όλα τα υλικά
Βουτυρώνω και αλευρώνω ένα ταψί(30×40) και ρίχνω το μείγμα
Ψήνω με αέρα στους 180°περιπου 50′
Χλιαρή την σιροπιάζω με καυτό σιρόπι.
Κυριακη Ταμ-
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ