Το τζατζίκι όσο νόστιμο είναι τόσο “θανατηφόρο» μπορεί να γίνει για τους γύρω μας.
Πόσες φορές σας έχει τύχει να φάτε σκόρδο και μετά από λίγο να προκύψει επαγγελματικό ή ερωτικό ραντεβού; Σίγουρα αρκετές. Εμείς λοιπόν βρήκαμε το μυστικό για να απαλλαγείτε από την δυσάρεστη μυρωδιά στο πι και φι.
Διαφήμιση
Αυτό που θα χρειαστεί να πιείτε είναι γάλα! Σε πειράματα με ωμά και βρασμένα σκόρδα, επιστήμονες από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο διαπίστωσαν ότι 200 ml γάλα μπορούν να μειώσουν κατά το ήμισυ τις συγκεντρώσεις των χημικών ουσιών που δίνουν στο σκόρδο αυτή την ενοχλητική και δυσάρεστη μυρωδιά!
Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε.
mothersblog.gr