ΥΓΕΙΑ

Ελαιόλαδο: Θεραπεύει τα μαλλιά και σου χαρίζει την απαλή αίσθηση που ονειρεύεσαι! Μάθε τώρα με ποιον τρόπο

Ελαιόλαδο: Θεραπεύει τα μαλλιά και σου χαρίζει την απαλή αίσθηση που ονειρεύεσαι! Μάθε τώρα με ποιον τρόπο

Ως κλασική γυναίκα, ταλαιπωρείσαι συχνά-πυκνά από ξηροδερμία, σε συνδυασμό μελαδωμένα και φριζαρισμένα μαλλιά. Τι ανησυχείς; Υπάρχει λύση και μάλιστα στην κουζίνα σου!

Για να βρεις τη λύση στο πρόβλημά σου δεν χρειάζεται να δίνεις μια περιουσία σε ακριβά προϊόντα περιποίησης που μπορεί να αποδειχθούν αναποτελεσματικά και ίσως χειροτερεύσουν την κατάσταση. Δύο κουταλιές ελαιόλαδο, αρκούν για να “θεραπεύσεις» τα μαλλιά σου και να τους δώσεις την απαλή αίσθηση που ονειρεύεσαι.

Βήμα πρώτο:

Διαφήμιση

Ζέστανε δύο κουταλιές ελαιόλαδο. Προτού το βάλεις στα μαλλιά σου, τσέκαρε τη θερμοκρασία. Θα πρέπει να είναι ζεστό ώστε να θεραπεύσει τα ταλαιπωρημένα σημεία του κεφαλιού σου. Μην ξεχνάς ότι τα προϊόντα styling και το πιστολάκι είναι εχθρός για τα μαλλιά σου, άρα ένας λόγος παραπάνω να τα φροντίσεις.

Βήμα δεύτερο:

Κάνε ένα απαλό χαλαρωτικό μασάζ ξεκινώντας από το κρανίο με φορά προς τα έξω. Κάνε το όσο πιο απαλά γίνεται για να μην επιβαρύνεις τα έρμα τα μαλλάκια σου! Σιγουρέψου ότι το ελαιόλαδο θα φτάσει παντού, μέχρι και τις άκρες των μαλλιών.

womenonly

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#γυναίκα
#ελαιόλαδο
#θερμοκρασία
#κουζίνα
#προϊόντα