share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ Δοντιών ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ Συστατικό που ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στο Ντουλάπι μας!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ Δοντιών ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ Συστατικό που ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στο Ντουλάπι μας!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να διατηρούν τα δόντια τους λευκά επειδή πέρα του ότι είναι πιο υγιεινό, τα λευκά δόντια προσφέρουν ένα πιο ελκυστικό χαμόγελο.

Επειδή είναι σχετικά επιθετικό, για να αποφύγετε τυχόν ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι σημαντικό να θυμάστε να διαλύετε το ξύδι στο νερό πριν το χρησιμοποιήσετε ως στοματικό διάλυμα.

Αν και η διατήρησή τους μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, υπάρχουν άφθονες επαγγελματικές και σπιτικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Τα αποτελέσματα ποικίλουν από άτομο σε άτομο αλλά μερικοί έχουν παρατηρήσει ότι είναι πραγματικά εφικτό να διατηρούν τα δόντια τους φωτεινά χωρίς αυτά τα αντιαισθητικά κίτρινα σημεία.

Αν και κατά κανόνα οι περισσότερες θεραπείες στοιχίζουν πολλά χρήματα, μπορείτε να επιλέξετε εναλλακτικές θεραπείες που είναι οικονομικές αλλά και φυσικές.

Σε αυτή την περίπτωση, θα αναφερθούμε σε ένα προϊόν που έχετε στο ντουλάπι της κουζίνας σας και οι ιδιότητές του απομακρύνουν τους λεκέδες από τα δόντια ενώ παράλληλα προσφέρει πιο υγιή εμφάνιση.

Δεν είναι άλλο από το γνωστό μηλόξυδο, ένα προϊόν που προσφέρει άφθονα οφέλη στη στοματική σας υγεία.

Θέλετε να μάθετε γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό;

Μηλόξυδο για πιο λευκά δόντια

Αυτό το 100% βιολογικό προϊόν αποτελεί παραδοσιακή θεραπεία για την υγεία των δοντιών.

Προέρχεται από τη ζύμωση των ώριμων μήλων και κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας μετατρέπεται σε αλκαλικό προϊόν.

Το μηλόξυδο περιέχει πηκτίνη, φυσικά ένζυμα και μεταλλικά στοιχεία όπως σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο – όπου όλα είναι απαραίτητα για τη διατήρηση δυνατών δοντιών.

Αν και τα περισσότερα από τα οφέλη του σχετίζονται με την εσωτερική σας υγεία, έχει αποδειχθεί ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν ως στοματικό διάλυμα.

Τα όξινα συστατικά του, όπως το οξικό οξύ, μειώνουν την παρουσία των μικροβίων και προλαμβάνουν λοιμώξεις, όπως την ουλίτιδα και τις τρύπες στα δόντια.

Επιπλέον, το μηλόξυδο έχει λευκαντική δράση και παρόλο που δεν είναι τόσο ισχυρό όσο τα επαγγελματικά προϊόντα λεύκανσης των δοντιών αποτελεί ιδανικό διάλυμα για τη συσσώρευση της πέτρας και την καταπολέμηση των λεκέδων από τις τροφές.

Άλλο ένα πλεονέκτημα που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι μειώνει την περιττή οξύτητα και αλλάζει το περιβάλλον το οποίο χρειάζονται τα βακτήρια για να αναπτυχθούν.

Διαφήμιση

Αυτό προλαμβάνει την εμφάνιση νέων λοιμώξεων και περιορίζει τη δυσάρεστη αναπνοή.

Επειδή η οξύτητα μπορεί να είναι κάπως επιθετική για το σμάλτο των δοντιών σας, δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται αν δεν διαλυθεί πρώτα στο νερό.

Αν και μπορεί να πιστεύετε ότι η δράση του θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματική αν χρησιμοποιηθεί αυτούσιο, με την πάροδο του χρόνου μπορεί να αποδυναμώσει τα δόντια σας.

Επομένως, για να το χρησιμοποιείτε χωρίς ανησυχία, παρακάτω θα σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να κάνετε σωστά στοματικές πλύσεις με το μηλόξυδο.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μηλόξυδο για να λευκάνετε τα δόντια σας;

Για να μπορέσετε να δείτε αποτελέσματα με αυτή τη θεραπεία σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα, φροντίστε να αγοράσετε 100% βιολογικό μηλόξυδο.

Πιθανότατα θα μπορέσετε να βρείτε πιο οικονομικά προϊόντα αλλά παρόλο που θα εξοικονομήσετε ορισμένα χρήματα δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικά καθώς έχουν χάσει ένα μέρος της διατροφικής τους αξίας κατά τη διαδικασία ραφιναρίσματος.

Υλικά

1 κουταλιά του γλυκού μηλόξυδο (5 ml)

1/2 κούπα ζεστό νερό (125 ml)

Οδηγίες

Διαλύετε μια κουταλιά του γλυκού μηλόξυδο σε μισή κούπα με ζεστό νερό και το χρησιμοποιείτε σαν στοματικό διάλυμα πριν βουρτσίσετε τα δόντια σας το πρωί.

Κάντε γαργάρα για 30 δευτερόλεπτα, φτύνετε το υγρό και βουρτσίζετε κανονικά τα δόντια σας.

Αν έχετε δυσάρεστη αναπνοή ή πάσχετε από κάποια στοματική λοίμωξη, επαναλαμβάνετε δυο ή τρεις φορές την ημέρα.

Επαναλαμβάνετε αυτή τη θεραπεία κάθε μέρα και περιμένετε με υπομονή μέχρι να δείτε αποτελέσματα.

Πηγή

,

Διαφήμιση

logo