ΥΓΕΙΑ

Διάσημα Μυστικά για να Ξεπεράσετε τον Χωρισμό

Διάσημα Μυστικά για να Ξεπεράσετε τον Χωρισμό

4 celebrities σου δείχνουν το δρόμο της ψυχικής ανάρρωσης.

Το δράμα φύλο και κοινωνικό status δεν γνωρίζει. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ότι, όπως ακριβώς συμβαίνει και στους “κοινούς θνητούς (βλ. εμάς), έτσι και οι ωραίοι και διάσημοι ερωτεύονται, παντρεύονται, απιστούν και χωρίζουν. Ακόμα χειρότερο για τους “εκλεκτούς» του Χόλιγουντ: τα ερωτικά τερτίπια και ατοπήματά τους γίνονται γνωστά σε αληθινό χρόνο, καταναλώνονται δημόσια ενώ μένουν για μήνες και χρόνια “αποθηκευμένα» στη συλλογική μνήμη (όπως στην περίπτωση του απρόσμενου χωρισμού της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt). Τα καλά νέα για εμάς όμως είναι ότι ακριβώς επειδή οι σχέσεις τους είναι δημόσιες, οι celebrities έχουν συχνά τη διάθεση να μοιραστούν τις (ερωτικές) συμβουλές τους μαζί μας.

Αν λοιπόν, είπες πρόσφατα “Goodbye, my lover» στο μέχρι πρότινος άλλο σου μισό, δεν έχεις να διαβάσεις παρακάτω για να δεις τι σε συμβουλεύουν 4 διάσημες γυναίκες που ξέρουν καλά τι θα πει ερωτικός πόνος.

Μαθήματα χωρισμού από την Klhoé Kardashian

Διαφήμιση

“Προσπάθησε να εστιάσεις τη σκέψη και την ενέργειά σου σε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένη και παραγωγική. Άλλωστε, όσο πιο “γεμάτη” είναι η ημέρα σου τόσο λιγότερο θα σκέφτεσαι τον πρώην σου. Κι αν η δουλειά δεν είναι αρκετή, προσπάθησε να περνάς όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τις φίλες και την οικογένειά σου».

thehomeissue_couple01

Μαθήματα χωρισμού από την Taylor Swift

“Το δυσκολότερο πράγμα που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι οι μικρές κοινές σας συνήθειες – από τα βραδινά μηνύματα για καλυνύχτα μέχρι τα καθημερινά τηλεφωνήματα στα οποία συνήθιζες να του γκρινιάζεις για τη δουλειά. Για να αντέξεις τον χωρισμό σου, λοιπόν, πρέπει να δημιουργήσεις νέες συνήθειες: ξεκίνησε γυμναστήριο, βγες έξω, ή οργάνωσε ένα ταξίδι με τις φίλες σου. Έτσι, θα αλλάξεις καθημερινότητα σου και θα αποκτήσεις νέες συνήθειες που δε θα σου θυμίζουν τον πρώην».

thehomeissue_couple02

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#γυναίκες
#διάσημοι
#δουλειά
#ημέρα
#σχέσεις
#ταξίδι
#χρόνο
#χωρισμό