ΥΓΕΙΑ

Διαλέξτε μια ονειροπαγίδα και θα σας πούμε κάτι για την προσωπικότητα σας!!!

Διαλέξτε μια ονειροπαγίδα και θα σας πούμε κάτι για την προσωπικότητα σας!!!

Συχνά αναφέρονται και ως “Ιερά Στεφάνια». Οι ονειροπαγίδες των Οτζίμπουε παραδοσιακά χρησιμοποιούταν ως φυλαχτά για να προστατεύσουν τους ανθρώπους όταν κοιμούνταν, συνήθως τα παιδιά, από κακά όνειρα και εφιάλτες.

Οι ιθαγενείς της Αμερικής πιστεύουν πως ο νυχτερινός αέρας είναι γεμάτος με όνειρα, καλά και κακά. Όταν την κρεμάμε πάνω από το κρεβάτι σε ένα μέρος που το πρωινό φως του ήλιου τη χτυπά, η ονειροπαγίδα προσελκύει και πιάνει όλων των ειδών όνειρα και σκέψεις στα δίχτυα της. Τα καλά όνειρα περνάνε από μέσα και απαλά πέφτουν από τα φτερά για να αναπαύσουν αυτόν που κοιμάται από κάτω. Τα κακά όνειρα ωστόσο πιάνονται στον προστατευτικό ιστό της, καταστρέφονται και καίγονται από το φως της μέρας.

Διαφήμιση

Διαλέξτε μια ονειροπαγιδα και θα σας πούμε κάτι για την προσωπικότητα σας

  1. Είστε συντηρητικοί και αξιόπιστοι. Εμπιστεύεστε αρκετά τους άλλους αν και στην αρχή είστε πολύ προσεκτικοί μέχρι να σιγουρευτείτε για το άλλο άτομο. Ταυτόχρονα, έχετε την βαθιά ανάγκη του να σας εμπιστεύονται οι άλλοι. Δεν είστε παρορμητικοί ή αυθόρμητοι- πάντα σκέφτεστε πριν μιλήσετε ή πράξετε και κάνετε τα πάντα με τον δικό σας ρυθμό και χρόνο. Θέλετε χρόνο για να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας. Είστε γνήσιοι και ειλικρινείς και παίρνετε τις ευθύνες σας στα σοβαρά. Γενικά είστε ήρεμοι εκτός αν αναλάβουν τα συναισθήματα σας-τότε μπορείτε να γίνετε κακόκεφοι και υπερβολικά συναισθηματικοί ή ψυχροί και αδιάφοροι. Είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και νοιάζεστε για τον κύκλο των κοντινών σας φίλων. Ενώ είστε φιλικοί και κοινωνικοί, προτιμάτε την παρέα των κοντινών σας φίλων. Είστε “σωτήρας» και σας αρέσει όταν σας χρειάζονται αλλά ένα από τα μαθήματα που πρέπει να μάθετε είναι πρώτα να αγαπάτε τον εαυτό σας- ζείτε με την καρδιά σας και πάντα είστε απασχολημένοι με το να δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων. Μπορείτε να γίνετε άκαμπτοι- σας αρέσει να μένετε σε αυτό που σας είναι οικείο και σας είναι δύσκολο να ξεφύγετε από την πορεία σας. Από πείσμα τα κάνετε όλα με τον δικό σας τρόπο ακόμα και αν υπάρχει κάποιος καλύτερος. Χρειάζεται να έχετε μια σειρά στους χώρους που ζείτε και εργάζεστε- η ακαταστασία σας καταβάλλει.
  2. Το βασικό χαρακτηριστικό σας είναι η ισότητα, εννοώντας την δικαιοσύνη, την αμεροληψία, την ουδετερότητα και την ανεξαρτησία. Ανάκλαση, αφύπνιση, ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε πίσω από αυτά καθώς ενισχύουν τα πάντα στον δρόμο σας. Δίνετε προστασία και ενθάρρυνση, προσφέροντας μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας, άνεσης και ελπίδας, συμβάλλοντας στην ανακούφιση των συναισθηματικών διαταραχών. Μερικές φορές έχετε αισθήματα απομόνωσης και κενότητας. Μπορούν να είναι τόσο πρωτόγονα, που σας κάνουν να νιώθετε πως δεν μπορείτε να κάνετε ούτε μια κίνηση, από φόβο να τα ανατρέψετε ή να δημιουργήσετε ένα χάος. Σας χαρακτηρίζουν η αθωότητα, η καθαρότητα, η καθαριότητα, η ισότητα, η ολότητα, η απλότητα, η αυτάρκεια, η αγνότητα και τα νέα ξεκινήματα.
  3. Είστε ζεστοί, αισιόδοξοι, εξωστρεφείς και συχνά επιδεικτικοί. Είστε φιλικοί, με καλοσύνη και ένα γενικά ένα ευχάριστο άτομο. Είστε κατηγορηματικοί και αποφασισμένοι παρά επιθετικοί- το να έχετε μια προσωπικότητα με χρώμα πορτοκαλί σημαίνει ότι είστε πιο ανοιχτόκαρδοι. Ευδοκιμείτε με την κοινωνική επαφή και με τις κοινωνικές συγκεντρώσεις, που συνδυάζουν όλους τους τύπους. Καθώς έχετε προσωπικότητα με πορτοκαλί χρώμα απολαμβάνετε την διασκέδαση και τον σχεδιασμό όλων των κοινωνικών διοργανώσεων- οι “πορτοκαλί» άνθρωποι είναι η ψυχή των πάρτι, οι ανεμπόδιστοι ερμηνευτές! Συχνά είστε αυτός που μιλά πιο δυνατά σε μια ομάδα. Ενώ είστε γοητευτικοί και κοινωνικοί τείνετε να επιδεικνύεστε. Παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση όταν βοηθάτε τους ανθρώπους και σας θεωρούν έμπνευση λόγω της ζωτικότητας και της θετικής ενέργειας σας. Είστε ανεκτικοί και αποδέχεστε τους άλλους όπως είναι. Σας αρέσει να αλληλεπιδράτε μαζί τους, κινητοποιείστε από αυτά που σκέφτονται ή δεν σκέφτονται οι υπόλοιποι και πάντα προσπαθείτε να συγκριθείτε μαζί τους. Χρειάζεστε άτομα γύρω σας- το να είστε μόνοι για πολύ σας κάνει καταθλιπτικούς και τότε επιτρέπετε στην αρνητικότητα να σας καταπνίξει.
  4. Είστε ευαίσθητοι και συμπονετικοί, υποστηρικτικοί και σκέφτεστε τους άλλους πριν από εσάς. Είστε το άτομο στο οποίο έρχονται οι άλλοι όταν χρειάζονται βοήθεια. Το ότι σας χρειάζονται σας κινητοποιεί αλλά μερικές φορές οι άνθρωποι σας εκμεταλλεύονται. Είστε ευγενικοί και ελεύθερο πνεύμα. Τα συναισθήματα σας πηγάζουν από βαθιά μέσα σας και είστε αρκετά ευαίσθητοι στα κακόβουλα σχόλια των άλλων, αν και δεν το δείχνετε. Έχετε μια γαλήνια και ήρεμη ποιότητα και αξιοπρέπεια. Οι άνθρωποι έλκονται από την χαρισματική και θελκτική ενέργεια σας. Συνήθως είστε εσωστρεφείς παρά εξωστρεφείς και ίσως δίνετε την εντύπωση πως είστε ντροπαλοί αν και αυτό δεν ισχύει. Είστε δημιουργικοί και σας αρέσει η ατομικότητα στις περισσότερες προσπάθειες σας, συμπεριλαμβανομένου τα ρούχα και την διακόσμηση του σπιτιού σας- αγαπάτε το ασυνήθιστο. Είστε ιδεαλιστές και συχνά μη πρακτικοί, με πολλή φαντασία, με όνειρα για ένα μελλοντικό ιδανικό κόσμο όπου αποκλείετε την άσχημη πλευρά της πραγματικότητας- τείνετε να βλέπετε τη ζωή ρόδινα. Οι άνθρωποι που δεν σας καταλαβαίνουν μερικές φορές νομίζουν ότι είστε εκκεντρικοί επειδή ξοδεύετε πολύ χρόνο στον φανταστικό σας κόσμο.
  5. Το κύρος και η δύναμη είναι σημαντικά για σας. είστε ανεξάρτητοι, ισχυρογνώμονες, αποφασισμένοι και σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων. Δεν είστε συναισθηματικοί και δίνετε την εντύπωση ενός αξιοπρεπή και εκλεπτυσμένου ατόμου που έχει τον πλήρη έλεγχο- αυτό συχνά είναι μια πρόσοψη καθώς ίσως νιώθετε λίγο ανασφαλείς σε μια παρέα από καλλιεργημένους ανθρώπους της ανώτερης τάξης. Σας αρέσει να κρατάτε τους ανθρώπους σε απόσταση, να προστατεύετε τα συναισθήματα σας και να δημιουργείτε ένα αδιαπέραστο φράγμα ανάμεσα στον εαυτό σας και στους άλλους. Μπορεί να αναζητάτε προστασία από την αρνητικότητα που σας περιβάλλει. Ελπίζετε να δημιουργήσετε μια αύρα μυστηρίου και ίντριγκας. Μπορεί επίσης να περνάτε από ένα στάδιο αυτό-άρνησης, όπου δεν επιτρέπετε στην ευχαρίστηση και στη χαρά να μπουν στη ζωή σας. Κρατάτε πράγματα μέσα σας και δεν είστε καλοί στο να τα μοιράζεστε με τους άλλους, πιθανώς λόγω φόβου. Είστε μεθοδικοί στη δουλειά σας και διασφαλίζετε πως όλα έχουν ολοκληρωθεί όπως απαιτείται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Μάγεια Τ.

ΠΗΓΗ: awakengr.com

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#ανάγκη
#ανάπτυξη
#άνθρωποι
#δουλειά
#ενέργεια
#καθαριότητα
#καρδιά
#παιδιά
#παρέα
#πορεία
#πρωινό
#χρόνο