Πόσες φορές ενώ μαγειρεύετε και συγκεκριμένα τηγανίζετε, πατάτες, κρέας ή ψάρι, όταν έρχεται η ώρα του πλυσίματος, σας πιάνει πονοκέφαλος, καθώς υπάρχουν καμένα λίπη πάνω στο σκεύος;
Σίγουρα κάθε φορά που τηγανίζετε! Εμείς όμως σας έχουμε κάθε φορά τη λύση. Έτσι και τώρα θα σας λύσουμε τα χέρια αν ακολουθήσετε την συμβουλή μας.
Διαφήμιση
Αρχικά γεμίζουμε το τηγάνι με νερό. Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Περιμένουμε ένα με δύο λεπτά, αδειάζουμε το τηγάνι και το πλένουμε.
Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε!