ΥΓΕΙΑ

Δείτε πως θα Αυξήσετε τον Χώρο στη Ντουλάπα σας

Δείτε πως θα Αυξήσετε τον Χώρο στη Ντουλάπα σας

Εάν έχετε απογοητευτεί με τον μικρό χώρο στη ντουλάπα σας, μην το βάζετε κάτω.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι έτσι ώστε να οργανώσετε και να βελτιώσετε τον χώρο μέσα σε αυτή. Με κατάλληλα προϊόντα οργάνωσης, με μερικά κόλπα και λίγη υπομονή η ντουλάπα σας θα φαίνεται μεγαλύτερη μέσα σε λίγη ώρα.

Ορίστε 7 εύκολοι τρόποι:

Απαλλαγείτε από ρούχα που δεν σας ταιριάζουν Αν στην σας έχετε ρούχα που έχετε να φορέσετε περισσότερο από 1 χρόνο τότε δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να σας πιάνουν χώρο. Κρατήστε, λοιπόν, μόνο αυτά που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο νούμερο σας και το στιλ σας. Έτσι η ντουλάπα σας θα γίνει σαφώς πιο ευρύχωρη και έτοιμη να δεχτεί τα νέα σας συνολάκια!

Ένα καλό ξεκαθάρισμα των ρούχων θα αλαφρύνει αρκετά την ντουλάπα σας.

Ένα καλό ξεκαθάρισμα των ρούχων θα ελαφρύνει αρκετά την ντουλάπα σας.

Καθρέφτης στην ντουλάπα Οι καθρέφτες είναι ο τέλειος τρόπος που θα σας δώσει την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου. Τοποθετήστε, λοιπόν, έναν είτε μέσα στην ντουλάπα, είτε στο πίσω μέρος της πόρτας της. Το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό και θα σας δίνει τη δυνατότητα για μια συνολική εικόνα του εαυτού σας λίγο πριν την έξοδο!

Διαφήμιση

Βάψτε την ντουλάπα σας με φωτεινό χρώμα Οι φωτεινές αποχρώσεις μπορούν να κάνουν την ντουλάπα σας να φαίνεται μεγαλύτερη, καθαρότερη και ευάερη. Έτσι, πάρτε ένα ανθεκτικό, γυαλιστερό χρώμα κατά προτίμηση σε τόνους του λευκού, κίτρινου ή ροζ, και βάψτε το εσωτερικό της. Το εσωτερικό βάψιμο είναι αναγκαίο καθώς οι τοίχοι συνήθως φθείρονται από τα ρούχα και τα παπούτσια.

Εκμεταλλευτείτε τον κενό χώρο κάτω από τα ρούχα Εάν έχετε πολλά ρούχα που τα κρεμάτε σε κρεμάστρες κάντε το εξής: κρεμάστε πρώτα τα πιο μακριά και έπειτα κρεμάστε τα πιο κοντά. Με το τρόπο αυτό θα σας μείνει ελεύθερος χώρος στον πάτο της ντουλάπας, στον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε είτε μία μικρή συρταριέρα, είτε μία μικρή παπουτσοθήκη.

Τοποθετώντας τα ρούχα σας από το πιο μακρύ μέχρι το πιο κοντό θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χώρο όπως στη φωτογραφία.

Τοποθετώντας τα ρούχα σας από το πιο μακρύ μέχρι το πιο κοντό θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο όπως στη φωτογραφία.

Μην ξεχνάτε τις γωνίες Οι γωνίες μέσα στις ντουλάπες είναι πάντα ανεκμετάλλευτοι χώροι. Τοποθετήστε, λοιπόν, γωνιακά , ή ράβδους έτσι ώστε να μπορέσετε να τους χρησιμοποιήσετε και να δημιουργήσετε επιπλέον χρήσιμο χώρο.

Προσθέστε led φωτισμό Φωτίστε την ντουλάπα σας ώστε να φαίνεται μεγαλύτερη. Αντικαταστήστε την απλή λάμπα με μια ράβδο LED, η οποία ενεργοποιείται με την κίνηση και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Για να βρίσκετε τα αγαπημένα σας ρούχα και μέσα στο σκοτάδι

Για να βρίσκετε τα αγαπημένα σας ρούχα και χωρίς να ανάβετε τον κεντρικό φωτισμό.

Χρησιμοποιείστε τις πόρτες Κάντε τις πόρτες χρήσιμες για τα αξεσουάρ σας. Τοποθετήστε γάντζους για να κρεμάσετε, τσάντες, πιτζάμες, κασκόλ και ζώνες. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε έναν διάτρητο πίνακα ώστε να κρεμάσετε τα κοσμήματα σας. Στην περίπτωση που οι πόρτες στην ντουλάπα σας είναι συρόμενες αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Εάν το σπίτι είναι ιδιόκτητο σας προτείνουμε απλά να αλλάξετε πόρτες.

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#εικόνα
#προϊόντα
#σπίτι
#φωτογραφία
#χρόνο