ΥΓΕΙΑ

Δείτε γιατί το δέρμα του Ντόναλντ Τραμπ είναι τόσο… πορτοκαλί!

Δείτε γιατί το δέρμα του Ντόναλντ Τραμπ είναι τόσο… πορτοκαλί!

Και τι δεν έχουμε διαβάσει από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Από την καταγωγή του μέχρι τις γυναίκες της ζωής του, έχουν ήδη κυκλοφορήσει σχόλια επί σχολίων. Υπάρχει όμως και ένα ερώτημα που όλοι έχουν στα χείλη τους, αλλά κανείς δεν έχει απάντηση μέχρι τώρα.

Γιατί το δέρμα του Ντόναλντ Τραμπ μοιάζει να είναι τόσο πορτοκαλί;

Στην πραγματικότητα, ο Τραμπ είχε πάντα μια τέτοια πορτοκαλί απόχρωση, αν και είναι πιθανόν απλά να την προσeξαμε όλοι περισσότερο τώρα, με δεδομένο ότι η εικόνα του είναι παντού.

Αν και κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα την αιτία αυτής της πορτοκαλί απόχρωσης στο δέρμα του Τραμπ, πολλοί καλλιτέχνες μακιγιάζ και εμπειρογνώμονες μαυρίσματος έχουν μια αρκετά καλή εικασία: πρόκειται για κακή τεχνική τεχνητού μαυρίσματος.

“Ξέρω ακριβώς τι κάνει στον εαυτό του, το κρεβάτι σολάριουμ που χρησιμοποιεί, το σπρέι μαυρίσματος που προτιμάει και επειδή φοράει φυσικά γυαλιά όταν μπαίνει στο σολάριουμ μπορείτε να δείτε την υπερ-μελάγχρωση γύρω από τα μάτια του”, λέει χαρακτηριστικά ο Jason Kelly, καλλιτέχνης μακιγιάζ, ο οποίος είχε προσληφθεί προσωρινά για να εργαστεί στην φετινή Εθνική Συνέλευση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, τον Ιούλιο.

Διαφήμιση

Το αν το λάθος έγκειται στην χρήση του κρεβατιού μαυρίσματος (σολάριουμ), ή στην εφαρμογή του σπρέι μαυρίσματος, είναι πιο δύσκολο να το μάθουμε, καθώς και τα δύο απαιτούν την προστασία των ματιών και αφήνουν τις γραμμές που έχει γύρω από τα μάτια του. Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν, ωστόσο, ότι πρόκειται για κάποιο είδος κακής τεχνικής αυτο-μαυρίσματος, που ο Τραμπ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά.

“Θα πρέπει να είναι πολύ εξειδικευμένος κάποιος, όταν βάζει μακιγιάζ σε ένα δέρμα που έχει υποστεί αυτο-μαύρισμα. Και αν το κάνες λάθος, φαίνεται πραγματικά πολύ λάθος, ειδικά σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας”, είπε τον περασμένο Μάρτιο ο Dante Fitzpatrick, διευθυντής της επιχείρησης Beach Bum Tanning, με εξειδίκευση στα σχέδια με αερογράφους, στην NY Daily News.

Ο Fitzpatrick πρόσθεσε ότι ο Τραμπ είναι πιθανό να μην χρησιμοποιεί το σωστό χρώμα για το δέρμα του, και ταυτόχρονα να βάζει και το μακιγιάζ επάνω του με λάθος τρόπο. “Τα φώτα μιας τηλεοπτικής κάμερας αλλάζουν το φυσικό χρώμα του δέρματος στην εικόνα και αυτό επιδεινώνει το πρόβλημα”, πρόσθεσε στην Daily News η Kimberly Kinch, καλλιτέχνης μακιγιάζ στη Νέα Υόρκη.

Εάν κάνετε τεχνητό μαύρισμα, υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να αποφύγετε την πορτοκαλί απόχρωση στο τελικό αποτέλεσμα. Διαλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο φυσικό χρώμα του δέρματός σας, θυμηθείτε να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας για να “θαμπώσετε” το πορτοκαλί χρώμα και πάντα να πηγαίνετε σε έναν επαγγελματία να σας το κάνει.

Ή, απλά, σταματήστε την εφαρμογή τεχνητού μαυρίσματος εντελώς και δείξτε στους άλλους τον αληθινό εαυτό σας!

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#γυναίκες
#δέρμα
#εικόνα
#Μάρτιο
#Νέα Υόρκη
#φυσικό