ΥΓΕΙΑ

Αυτό Είναι το πιο Οργανωμένο Σπίτι στον Κόσμο (VIDEO)

Αυτό Είναι το πιο Οργανωμένο Σπίτι στον Κόσμο (VIDEO)

..και σας αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά του!

Η Alejandra Costello είναι επαγγελματίας και σύμβουλος οργάνωσης και μας έχει καταπλήξει με τις οργανωτικές της ικανότητες στα βίντεο που ανεβάζει online. Αυτή τη φορά μας δείχνει το σπίτι της και θα πάθετε πλάκα με το πόσο οργανωμένη είναι η κάθε του γωνιά.

Στην κουζίνα έχει τοποθετήσει διάφορα τρόφιμα μέσα σε πλαστικά και γυάλινα μπολ και τάπερ στα οποία έχει κολλήσει μικρά αυτοκόλλητα με μπογιά μαυροπίνακα ώστε να γράφει πάνω τι περιέχουν και να τα σβήνει όποτε επιθυμεί γράφοντας κάτι άλλο.

Στο ντουλάπι που τοποθετεί τα ταψιά και τα τηγάνια έχει βάλει διαχωριστικά ώστε να βγαίνουν πανεύκολα χωρίς κόπο και χωρίς να γίνεται άνω-κάτω όλο το ντουλάπι.

Η Alejandra έχει τοποθετήσει παντού ετικέτες.

Η Alejandra έχει τοποθετήσει παντού ετικέτες.

Διαφήμιση

Ένα ακόμα τρικ οργάνωσης που είδαμε και μας εντυπωσίασε είναι τα αυτοκόλλητα διαφορετικών αποχρώσεων που έχει βάλει σε όλες τις κρεμάστρες της. Έτσι έχει χωρίσει τα ρούχα σε κατηγορίες (φορέματα, μπλούζες, παντελόνια, σακάκια, φούστες κλπ) και στην κάθε κατηγορία έχει κολλήσει αυτοκόλλητο διαφορετικής απόχρωσης. Με αυτόν τον τρόπο ξέρει κάθε φορά που μπαίνει οποιοδήποτε ρούχο και στην ντουλάπα της επικρατεί πάντα τάξη.

Δείτε στο παρακάτω βιντεάκι το πιο οργανωμένο σπίτι που έχετε δει ποτέ και πάρτε ιδέες οργάνωσης για την κουζίνα, το μπάνιο, τη ντουλάπα, τη βεράντα αλλά και το γραφείο σας.

Η Alejandra έχει ανακηρυχθεί η 5η πιο οργανωμένη γυναίκα της Αμερικής από το HGTV.

Αυτό είναι το πιο οργανωμένο σπίτι της Αμερικής!

Αυτό είναι το πιο οργανωμένο σπίτι της Αμερικής!

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#online
#video
#βίντεο
#γυναίκα
#επαγγελματίας
#κουζίνα
#σπίτι
#τάπερ
#τρικ
#τρόφιμα