ΥΓΕΙΑ

Αυτή είναι η μάσκαρα που επιλέγει η Ελένη Μενεγάκη για τέλειες βλεφαρίδες!

Αυτή είναι η μάσκαρα που επιλέγει η Ελένη Μενεγάκη για τέλειες βλεφαρίδες!

Η μάσκαρα είναι χωρίς καμία αμφιβολία το ένα προϊόν που έχουμε όλες ανεξαιρέτως στο νεσεσέρ μας. Ακόμα κι δεν σας αρέσει να βάφεστε καθημερινά, η μάσκαρα θα δώσει λίγη ένταση στο βλέμμα σας, χωρίς καθόλου προσπάθεια και χωρίς να χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες ικανότητες στο μακιγιάζ. That said, ο “αγώνας» για την εύρεση της τέλειας μάσκαρα, που θα δώσει όγκος και μήκος, χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες δεν σταματάει ποτέ. Αν θέλετε λοιπόν να δοκιμάσετε μία ακόμα, εμείς –και η Ελένη Μενεγάκη- σας προτείνουμε να προμηθευτείτε την νέα άφιξη της L’Oreal Paris, Volume Million Lashes Fatale, η οποία κάνει ακριβώς αυτά. Αλήθεια σας λέμε, την δοκιμάσαμε ήδη και την έχουμε λατρέψει.

volume million lashes fatale, l'oreal paris, mascaraΟ επίσημος makeup artist της L’Oreal Paris, Δημήτρης Σταματίου, μάλιστα βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της αγαπημένης παρουσιάστριας και μαζί σύστησαν στο κοινό τη νέα τους beauty εμμονή.

Διαφήμιση

dimitris stamatiou

Ο ίδιος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό αργότερα την παραπάνω φωτογραφία, γράφοντας “Η νέα αγαπημένη mascara που σας έδειξα σήμερα στην Ελένη. Η Volume Million Lashes Fatale Mascara δεν κολλάει τις βλεφαρίδες και δίνει όγκο».

Ο Δημήτρης την προτείνει, η Ελένη την προτείνει, το ίδιο και εμείς. Τι περιμένετε;

Πηγή:

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#εκπομπή
#Ελένη
#επίσημος
#Μενεγάκη
#φωτογραφία