ΥΓΕΙΑ

Αυτή Είναι η Λάθος Χρήση που Κάνετε στο Χαρτί Κουζίνας (VIDEO)

Αυτή Είναι η Λάθος Χρήση που Κάνετε στο Χαρτί Κουζίνας (VIDEO)

Κάθε χρόνο ξοδεύονται εκατομμύρια τόνοι χαρτιού κουζίνας που χρησιμοποιούνται είτε στα σπίτια για οικιακή χρήση είτε στις τουαλέτες καταστημάτων και μαγαζιών για το στέγνωμα των χεριών. Ο περισσότερος κόσμος συνηθίζει να ξοδεύει υπερβολική ποσότητα χαρτιού κουζίνας χωρίς να χρειάζεται.

Ο Joe Smith, ο αγαπημένος παππούς της Αμερικής, έδειξε έναν εκπληκτικό τρόπο για να σκουπίζετε τα χέρια σας μόνο με ένα κομμάτι χαρτιού.

Αυτό το tip είναι πολύ χρήσιμο για κάθε νοικοκυριό καθώς εξοικονομεί αρκετά χρήματα.

Αυτό το tip είναι πολύ χρήσιμο για κάθε νοικοκυριό καθώς εξοικονομεί αρκετά χρήματα.

Το μυστικό βρίσκεται σε 2 λεξούλες, “Τίναγμα» και “Δίπλωμα». Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο αρχικά όταν πλένετε τα χέρια σας πρέπει να τα τινάξετε αρκετές φορές (10-12) ώστε να απομακρυνθεί το περισσότερο νερό. Αυτό είναι το λεγόμενο “Τίναγμα» (ή Shake όπως το λέει ο Joe Smith). Στη συνέχεια παίρνετε ένα κομμάτι χαρτιού, το διπλώνετε στη μέση και με αυτό σκουπίζετε τα χέρια σας. Αυτό είναι το λεγόμενο “Δίπλωμα» (ή Fold όπως το αποκαλεί ο Joe).

Διαφήμιση

Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε κατά πολύ την κατανάλωση χαρτιού κουζίνας.

Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε κατά πολύ την κατανάλωση χαρτιού.

Με αυτές τις δύο απλές κινήσεις, λοιπόν, μπορείτε να κάνετε οικονομία στο χαρτί είτε είστε μέσα στο σπίτι είτε είστε εκτός. Στην Αμερική κάθε χρόνο ξοδεύονται 5 δισεκατομμύρια κιλά χαρτιού! Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, επιβάλλεται σε όλους μας να κάνουμε πιο σωστή χρήση του χαρτιού και να αποφεύγουμε να το ξοδεύουμε χωρίς λόγο.

Δείτε τον Joe Smith να σας δείχνει την παραπάνω μέθοδο και δοκιμάστε την! Εμείς πάντως που τη δοκιμάσαμε είναι όντως εκπληκτική και μπορεί να βοηθήσει δραματικά στην οικονομία χαρτιού.

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#tip
#video
#βίντεο
#κόσμος
#νερό
#σπίτι
#χρόνο