ΧΡΗΣΙΜΑ

Αυτά είναι τα 22 καλύτερα αγορέ κουρέματα για το 2019

Αυτά είναι τα 22 καλύτερα αγορέ κουρέματα για το 2019

Θαυμάζω τις γυναίκες που έχω τα κότσια και κόβουν τα μαλλιά τους και θα σου πω αμέσως γιατί. Επειδή αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι νοιώθουν υπέροχα με τον εαυτό τους και με το σώμα τους και το αν θα έχουν μακριά ή κοντά μαλλιά δεν έχει σημασία. Ίσα ίσα τα κοντά μαλλιά είναι ευκαιρία να αναδείξουν ακόμα περισσότερο το πόσο δυναμικές είναι και πόση αυτοπεποίθηση έχουν!

Για το 2019 τα κοντά μαλλιά προβλέπονται και έτσι με αφορμή τόσο τις τάσεις της μόδας όσο και τον προσωπικό μου θαυμασμό στα κοντά μαλλιά, σου έχω τα καλύτερα αγορέ κουρέματα για το 2019! Είσαι έτοιμη να θαυμάσεις μαζί μου τα υπέροχα αυτά κουρέματα, χρώματα αλλά και χτενίσματα; Φύγαμε να τα δούμε παρέα και ίσως πάρεις και εσύ την γενναία απόφαση να το τολμήσεις.

Το pixie κούρεμα έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα και είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο γλυκά, παιχνιδιάρικα και χαριτωμένα κουρέματα σε μια γυναίκα. Υπάρχει μια διαχρονικότητα που δε μπορείς να παραβλέψεις και ένα αίσθημα δυναμικής γυναίκας που σίγουρα θέλεις να είσαι γύρω της. Παράλληλα παίζουν και τα έντονα χρώματα και οι τολμηρές αντιθέσεις σε ανταύγειες.

Διαφήμιση

Είμαι σίγουρη ότι θα το έχεις παρατηρήσει ήδη σε πολλές διάσημες γυναίκες και είμαι επίσης σίγουρη ότι δε μπορείς να αρνηθείς το πόσο γοητευτικές και εντελώς διαφορετικά όμορφες δείχνουν. Το αγορέ μαλλί θέλει να έχεις όχι μόνο το πρόσωπο αλλά και τα κότσια να το υποστηρίξεις. Είτε επιλέξεις να του κάνεις ένα ακραίο χτένισμα, είτε ένα κλασικό ίσιο μαζεμένο τύπου γαλλικό χτένισμα ή ένα messy καθημερινό χτένισμα, να είσαι σίγουρη πως θα τραβήξει με τον καλύτερο τρόπο τα βλέμματα.

Και επειδή ξέρω πως μπορεί να είσαι στη φάση που θέλεις να το τολμήσεις, αλλά ακόμα δεν είσαι σίγουρη σου έχω το πρώτο βήμα προς το αγορέ. Τα υπέροχα, απολαυστικά κοντά καρέ. Κάνοντας την αρχή με ένα κοντό καρέ μπορείς να ξεκινήσεις να “χτίζεις” το κουράγιο για να το πας και στο επόμενο πιο κοντό βήμα, το αγορέ. Όποια και αν είναι η επιλογή σου, είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις το πιο υπέροχο κούρεμα για να αναδείξεις τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου!

Πηγή: true, daddy-cool

Πηγή

Διαφήμιση
TAGS:
#γλυκά
#γυναίκα
#γυναίκες
#μαλλί
#παρέα
#πρόσωπο
#σώμα