share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΈΤΣΙ θα θυμηθείτε τις προηγούμενες ζωές σας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΈΤΣΙ θα θυμηθείτε τις προηγούμενες ζωές σας

Είστε ένας αστροναύτης; Ένας εξερευνητής; Ένας ηθοποιός, ή ένας πρώην βασιλιάς; Θα θέλατε να μάθετε; Ανακαλύπτοντας το παρελθόν της ζωής σας μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Είναι εύκολο, χαλάρωτικό και δεν χρειάζεστε ένα υπνοθεραπευτή του Χόλυγουντ για να αρχίσει η εξερεύνηση! Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες βήμα-βήμα, και θα ξαναζήσετε τις προηγούμενες ζωές σας σε χρόνο μηδέν!

Μέθοδος 1

Κάντο μόνος σου

1. Προετοιμάστε το δωμάτιο. Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία δεν είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή. Τραβήξτε τις κουρτίνες, απενεργοποιήστε την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, και εάν έχετε μια γεννήτρια θορύβου, ενεργοποιήστε απλά αρκετά δυνατά για να καλύψει τυχόν εξωτερικούς ήχους. Δοκιμάστε στη γεννήτρια σε μία από αυτές τις ρυθμίσεις:

Λευκός θόρυβος. Ακούγεται σαν μια τηλεόραση που έχει συντονιστεί σε κανάλι που δεν πιάνει.

Καφές θόρυβος. Αυτό μας φέρνει στο νου τον ήχο των κυμάτων του ωκεανού από απόσταση.

2. Χαλαρώστε το μυαλό σας, και αναζητήστε μια θέση ηρεμίας. Καθίστε ή ξαπλώστε σε ένα ήσυχο, σκοτεινό δωμάτιο. Μακριά από τους φίλους και τους αγαπημένους. Διαλέξτε έναν χρόνο που να είστε σε εγρήγορση και το σώμα και το μυαλό σας είναι ήρεμο. Εάν είστε πεινασμένοι, αποσπά την προσοχή σας ή αν έχετε ένα τραγούδι κολλημένο στο κεφάλι σας ή κάτι άλλο, θα έχετε δυσκολία συγκέντρωσης.

3. Χαλαρώστε το σώμα σας. Ξαπλώστε στο κρεβάτι σας, ή όπου αλλού έχετε επιλέξει να διεξάγετε την αυτο-ύπνωση σας, και απλά χαλαρώστε για μερικά λεπτά για να προετοιμαστείτε για το ταξίδι σας.

4. Ετοιμάστε τον εαυτό σας. Κλείστε τα μάτια σας, και να πάρετε μια άνετη θέση. Ξαπλώστε ανάσκελα, με τα χέρια σας στα πλευρά σας, και λούστε τον εαυτό σας με ένα προστατευτικό φως:

Φανταστείτε ένα λευκό φως, να περιβάλει όλα γύρω σας. Δείτε το στο μάτι του μυαλού σας, να λάμπει στα πόδια σας, τις κνήμες σας, τα γόνατα, τους μηρούς σας, τον κορμό και τα χέρια σας, το λαιμό σας, το πρόσωπό σας, το κεφάλι σας. Αυτό το λευκό φως είναι που σας προστατεύει από όλες τις αρνητικές επιρροές. Αντιπροσωπεύει την αγάπη και τη ζεστασιά και φώτιση καλύπτοντας όλα γύρω σας μέσα σε ένα εκθαμβωτικό ομιχλώδες φως, σας περιβάλει με την λαμπρότητα του, προστατεύοντάς σας από οτιδήποτε κακό.

Διαφήμιση

Δείτε το στο μυαλό σας. Νιώστε τη ζεστασιά του, και καλέστε το να σας καθαρίσει. Επαναλάβετε στον εαυτό σας, είτε με λόγια ή με πρόθεση, “Αναπνέω και είμαι μέσα στην ισχυρή αυτή προστατευτική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια χτίζει μια αύρα προστασίας γύρω μου. Αυτή η αύρα με προστατεύει ανά πάσα στιγμή με κάθε τρόπο.»

Πείτε το στον εαυτό σας πέντε φορές καθώς εισπνέετε. Μετά από αυτό, απλά να επικεντρωθεί στην οπτικοποίηση και το αίσθημα της ενέργειας, καθιστώντας το φωτεινότερο και πιο ισχυρό. Πάρτε το επόμενο χρώμα που έρχεται στο μυαλό σας για το φως, και επαναλάβετε μέχρι να νιώσετε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα.

5. Ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα μακρύ διάδρομο, με μια μεγάλη πόρτα στο τέλος. Δείτε αυτό το διάδρομο με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε, αφήστε το μυαλό σας να δει όποια λεπτομέρεια θέλει.

Στο χωλ σας μπορεί να είναι όλα χρυσά και φιλιγκράν, ή γοτθικού στιλ σαν ένα καθεδρικό ναό, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από πολύτιμους λίθους, ή ένας διάδρομος κάτω από ένα κιόσκι από αψίδες σκεπασμένες από κληματαριές η επιλογή είναι δική σας.

Όποιο διάδρομο και αν κατασκευάσει το μυαλό σας, να τον χρησιμοποιήσετε κάθε φορά που θέλετε να δείτε μια προηγούμενη ζωή. Φανταστείτε αυτό το διάδρομο με την προσδοκία ότι όταν φτάσετε στο τέλος, όταν φτάσετε στην μεγάλη πόρτα και γυρίστε το πόμολο, θα ανακαλύψετε μια προηγούμενη ζωή.

6. Τα περπάτημα κάτω στο διάδρομο σας. Παρακολουθήστε κάθε βήμα σας στο διάδρομο. Δείτε τα πόδια σας να ακουμπούν το έδαφος, οπτικοποιήστε κάθε πτυχή του ταξιδιού σας, καθώς πλησιάζετε την μεγάλη πόρτα – τη μυρωδιά του δωματίου, τους ήχους του περιβάλλοντός σας, το χρώμα του φωτός, ακόμα και την “μυρωδιά» του χώρου που σας περιβάλει.

Όταν φτάσετε τελικά στον τέλος, όταν αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι και όχι μια στιγμή πριν, πιάστε το πόμολο. Δείτε τον εαυτό σας να το κάνει, νιώθοντας την υφή του πόμολου, και τον ήχο του μηχανισμού, καθώς προσπαθείτε να το στρέψετε. Όταν ο κοχλίας έχει απεμπλακεί, πάρτε μια ανάσα, και δώστε την πόρτα μια απαλή ώθηση.

7. Καλώς ήρθατε σε μια προηγούμενη ζωή. Αποδεχτείτε το πρώτο πράγμα που θα δείτε από την άλλη πλευρά αυτής της πόρτας ως κάτι από τα προηγούμενα πλάνα της ύπαρξης σας.

Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο αφηρημένο όπως το κίτρινο χρώμα, ή μια καθαρή και ζωντανή αίσθηση όπως ένα πολύ αγαπημένο παιδί που βρίσκεται στα χέρια σας. Πάρτε ό, τι βλέπετε ως το αρχικό, το θεμέλιο. Κατασκευάστε πάνω σε αυτό. Νιώστε το. Κρατήστε τις εικόνες στο μυαλό σας και ανοίξτε το σε αυτές, αποδεχτείτε οτιδήποτε που προκύπτει στο μυαλό σας. ( Η παραμικρή αμφιβολία και κριτική θα σας βγάλει από αυτή την κατάσταση, αφήστε την κριτική όταν επανέλθετε στην φυσιολογική κατάσταση )

Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι “κίτρινο» γίνεται ένα χαλί. Καθώς περπατάτε βαθύτερα

Πηγή

Διαφήμιση

logo