ΥΓΕΙΑ

Απέκτησε σαρκώδη χείλη μόνο με…κανέλα!

Απέκτησε σαρκώδη χείλη μόνο με…κανέλα!

Θέλετε να αποκτήσετε υπέροχα, ζουμερά και σαρκώδη χείλη που θα σαγηνέψουν τους άνδρες και θα κλέψουν τις εντυπώσεις; Η δύναμη της κανέλας μπορεί να σας βοηθήσει να το καταφέρετε με τρεις πολύ απλούς τρόπους.

Χρησιμοποιώντας λίγη σκόνη κανέλας και αλείφοντας την στα χείλη σας πριν από την εφαρμογή του κραγιόν ή του lip gloss σας, μπορείτε να τα κάνετε πιο γεμάτα. Ουσιαστικά η κανέλα έχει την ικανότητα να πρήζει ελάχιστα τα χείλη, κάνοντας τα πιο σαρκώδη και αισθησιακά.

Διαφήμιση

Παρόμοια χρήση έχει και το έλαιο κανέλας ή μέντας, το οποίο πέρα από το να το απλώσετε στα χείλη σας, μπορείτε να το ρίξετε μέσα στο μπουκαλάκι με το lip gloss σας. Έτσι, κάθε φορά που θα το ανανεώνετε, θα κάνετε τα χείλη σας και πάλι ζουμερά.

Τέλος, χρησιμοποιήστε μια καραμέλα κανέλας. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με τα παραπάνω. Η δύναμη της κανέλας από την καραμέλα θα πρήξει τα χείλη σας, κάνοντας τα πιο σαρκώδη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φάτε μια τέτοια καραμέλα και αφού αρχίσει να λιώνει να τη τρίψετε στα χείλη σας.

Προσοχή: Αν έχετε αλλεργία στην κανέλα, μην το δοκιμάσετε. Αν πάλι δεν είστε σίγουρη, δοκιμάστε πρώτα να κάνετε μια μικρή εφαρμογή στο χέρι σας.

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#αλλεργία
#άνδρες
#κανέλα
#κραγιόν