ΥΓΕΙΑ

Ανακατέψτε μέλι με ασπιρίνη και Κρατήστε το μείγμα στο πρόσωπό για 10 λεπτά:Μετά από 3 ώρες Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη – Θαύμα!

Ανακατέψτε μέλι με ασπιρίνη και Κρατήστε το μείγμα στο πρόσωπό για 10 λεπτά:Μετά από 3 ώρες Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη – Θαύμα!

Η πιο αποτελεσματική θεραπεία στο σπίτι που θα λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα … Αυτό η καταπληκτική μάσκα μετατρέπει πιο προβληματικό δέρμα σε ένα υγιές, όμορφο και λαμπερό.

Πριν να δοκιμάσετε αυτή τη μάσκα, θα πρέπει να τη δοκιμάσετε στο εσωτερικό του άνω βραχίονα. Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν υπήρξε καμία αρνητική αντίδραση, μπορείτε να ελεύθερα να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας.

ΣΥΝΤΑΓΗ:

συστατικά:

1-2 ταμπλέτες ασπιρίνης

λίγο νερό

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Διαφήμιση

Παρασκευή:

Λιώνετε την ασπιρίνη σε σκόνη σε ένα γυάλινο μπολ. Προσθέστε μερικές σταγόνες νερού(όσες χρειαστεί να ώστε να μπορέσετε να ανακατέψετε το μείγμα) και ανάκατέψτε. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.

Πως να το χρησιμοποιήσεις:

Απλώστε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο και κρατήστε τη για περίπου δέκα λεπτά, μετά από αυτό ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με νερό. Κατά την έναρξη της θεραπείας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μάσκα 2-3 φορές την εβδομάδα, και αργότερα μόνο μια φορά την εβδομάδα θα είναι αρκετή.

Μετά από δέκα ημέρες, θα παρατηρήσετε φανταστικά αποτελέσματα: το δέρμα του προσώπου σας θα αποκατασταθεί, η φλεγμονές και οι ατέλειες θα εξαφανιστούν και οι πόροι θα διαγραφούν.

Το ολικό αποτέλεσμα αυτής της μάσκας δεν θα το δείτε αμέσως, αλλά 3-4 ώρες μετά την εφαρμογή. Να είστε υπομονετικοί, να το χρησιμοποιείτε τακτικά και το δέρμα σας θα είναι καθαρό και λαμπερό όπως ποτέ πριν!

Πηγή

Διαφήμιση
TAGS:
#αποτελεσματική δίαιτα
#ασπιρίνη
#βιολογικά προιόντα
#δέρμα
#δίαιτα διατροφή
#διατροφή για απώλεια βάρους
#ημέρας
#θεραπεία
#μέλι
#νερό
#πρόσωπο
#σπίτι