ΥΓΕΙΑ

Αδυνάτισμα: Με έναν τρόπο-έμπνευση έχασε το μισό του βάρος – Δείτε πώς! [vid]

Αδυνάτισμα: Με έναν τρόπο-έμπνευση έχασε το μισό του βάρος – Δείτε πώς! [vid]

Στην φωτογραφία βλέπετε τον 31χρονο Pasquale Brocco, ο οποίος άρχισε να αλλάζει τη ζωή του πριν από τρία χρόνια, όταν είχε προειδοποιηθεί από τον γιατρό του, ότι το βάρος του (274 κιλά!), η υψηλή πίεση του αίματος και η υψηλή χοληστερόλη του, θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του.

Ο Brocco γύρισε στο σπίτι του μετά από αυτό το ραντεβού και έβγαλε μια φωτογραφία τον εαυτό του μπροστά από έναν καθρέφτη. Αποφάσισε ότι από εκείνη την στιγμή και πέρα, κάθε φορά που θα ένιωθε πείνα, θα περπατούσε 1,5 χιλιόμετρο μέχρι το το πλησιέστερο πολυκατάστημα και θα επέστρεφε με τον ίδιο τρόπο, προκειμένου να αγοράσει και φάει το γεύμα του.

Διαφήμιση

Το αποτέλεσμα; Σε λιγότερο από δύο χρόνια έχασε 90 κιλά! Όπως είπε ο ίδιος, αν πρέπει να περπατάς μέχρι το πολυκατάστημα σε απόσταση 1,5 χλμ τρεις φορές την ημέρα, χωρίς να το καταλάβεις έχεις περπατήσει 9 χιλιόμετρα.

Βέβαια αυτό δεν ήταν αρκετό. Παίζει ρόλο και το είδος της διατροφής. Ο Brocco επέλεγε τροφές όπως λαχανικά, καθαρά κρέατα, γλυκοπατάτες, κινόα και βρώμη στη διατροφή του και έμαθε με την πάροδο του χρόνου να αποβάλλει εκείνες τις τροφές παρεμπόδιζαν τις προσπάθειές του.

Στην συνέχεια άρχισε να πηγαίνει και στο γυμναστήριο, αφού αρχικά, δεν χωρούσε καν στα μηχανήματα που υπάρχουν εκεί! Την ίδια στιγμή δεν άλλαξε την συνήθειά του να περπατάει μέχρι το σημείο που αγόραζε τα υλικά για το γεύμα του.

Συνολικά, μέσα σε 3 χρόνια έχασε 150 κιλά! Επειδή έχασε τόσο πολύ βάρος, έπρεπε να αποβάλλει και περίπου 30 κιλά περιττού δέρματος. Έτσι, υποβλήθηκε σε πλαστική χειρουργική επέμβαση πριν μερικές μέρες και τώρα αναρρώνει στο σπίτι του.

Via:
Διαφήμιση
TAGS:
#διατροφή
#ημέρα
#λαχανικά
#ραντεβού
#σπίτι
#φωτογραφία
#χοληστερόλη