ΥΓΕΙΑ

9 Χρήσεις της Κρέμας Μαλλιών που δεν θα Πιστεύετε ότι Υπάρχουν

9 Χρήσεις της Κρέμας Μαλλιών που δεν θα Πιστεύετε ότι Υπάρχουν

Η χρήση της κρέμας μαλλιών είναι γνωστή: προστατεύει και ενυδατώνει τα μαλλιά σας και τα κάνει απαλά και ευκολοχτένιστα. Εμείς ωστόσο, σας παρουσιάζουμε άλλες 9 χρήσεις της κρέμας μαλλιών που πιθανώς να μην έχετε σκεφτεί ποτέ!

#1 Αντί αφρού ξυρίσματος Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα μαλλιών όταν ξεμείνετε από αφρό ξυρίσματος, καθώς βοηθάει στο ξύρισμα και ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα. Ενδεχομένως να την ενυδατώνει καλύτερα και από τα προϊόντα που προορίζονται για ξύρισμα.

thehomeissue_krema01

#2 Για να ξεμπλέξετε έναν κόμπο από τα μαλλιά σας Αν τα μαλλιά σας έχουν την τάση να κάνουν κόμπους, η κρέμα μαλλιών είναι το μυστικό σας όπλο. Αντί να προσπαθήσετε να τα χτενίσετε, βάλτε λίγη από την κρέμα ενώ ακόμα είναι στεγνά. Αφήστε τη για 10-15 λεπτά και μετά λουστείτε κανονικά.

thehomeissue_krema02

#3 Για να αφαιρέσετε το make-up Δεν είναι για καθημερινή χρήση, αλλά σε περίπτωση ανάγκης, η κρέμα μαλλιών θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το make-up. Βάλτε κρέμα πάνω σε λίγο βαμβάκι και αφαιρέστε το make-up πριν πλύνετε το πρόσωπό σας.

thehomeissue_krema03

#4 Για να βγάλετε τα τσιρότα Αν το τσιρότο έχει κολλήσει στην επιδερμίδα σας ή αφήνει κόλλα όταν ξεκολλάει, τρίψτε λίγη κρέμα μαλλιών για να χαλαρώσει – θα απαλλαχθείτε στη στιγμή.

thehomeissue_krema04

#5 Ως μαλακτικό ρούχων Αν έχετε ξεμείνει από μαλακτικό ρούχων, μπορείτε να βάλετε κρέμα μαλλιών μέσα στο πλυντήριο. Κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά και μυρίζει υπέροχα.

Διαφήμιση

thehomeissue_krema05

#6 Για να επαναφέρετε τα συρρικνωμένα ρούχα Δεν πιάνει σε όλα τα ρούχα, αλλά αν έχετε μια μπλούζα ή ένα ρούχο με σχετικά χαλαρές ίνες το οποίο έχει μαζέψει στο πλύσιμο, η κρέμα μαλλιών θα βοηθήσει να επανέλθει. Βάλτε κρέμα και ζεστό νερό σε μια λεκάνη και αφήστε το ρούχο να μουλιάσει για 30-60 λεπτά. Έπειτα τεντώστε το απαλά.

thehomeissue_krema06

#7 Για να βγάλετε ένα σφηνωμένο δαχτυλίδι Αν πρήστηκαν τα δάχτυλά σας ή απλώς δεν μπορείτε να βγάλετε το δαχτυλίδι σας, βάλτε κρέμα μαλλιών στο δάχτυλό σας. Το δαχτυλίδι θα βγει απίστευτα εύκολα.

thehomeissue_krema07

#8 Γυαλίστε τις ανοξείδωτες επιφάνειες Βάλτε λίγη κρέμα στην ανοξείδωτη επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε, όπως ψυγείο, φούρνος, κλπ. Τρίψτε με ένα μαλακό πανί και αφαιρέστε την. Θα δείτε τις συσκευές σας να γυαλίζουν

thehomeissue_krema08

#9 Φτιάξτε τα χαλασμένα φερμουάρ Η κρέμα μαλλιών λειτουργεί ως λιπαντικό – χρησιμοποιήστε την για να ξεκολλήσετε τα φερμουάρ σας. Βάλτε λίγη κρέμα στο δάχτυλό σας, εφαρμόστε τη και στις δύο πλευρές του φερμουάρ και δείτε το να δουλεύει σαν καινούργιο!

thehomeissue_krema09

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#βαμβάκι
#δουλειά
#επιδερμίδα
#κρέμα
#νερό
#πλυντήριο
#προϊόντα
#Φτιάξτε