ΥΓΕΙΑ

5 ξεκάθαρα Σημάδια πως ένα κοντινό Άτομο που έχει φύγει από την Ζωή προσπαθεί να Επικοινωνήσει μαζί σας

5 ξεκάθαρα Σημάδια πως ένα κοντινό Άτομο που έχει φύγει από την Ζωή προσπαθεί να Επικοινωνήσει μαζί σας

Μέσα από τις αισθήσεις, τα όνειρα ή ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο, οι κοντινοί σας άνθρωποι που έχουν φύγει από την ζωή, θα μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί σας ακόμα και μετά τον θάνατό τους.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί θα επιστρέψουν να σας επισκεφτούν. Παρόλο που αυτή η μέθοδος επικοινωνίας συμβαίνει συνήθως όταν είστε μόνοι, θα μπορούσε να συμβεί οποτεδήποτε.

Ένα αγαπημένο σας άτομο θα μπορούσε να θέλει να στείλει κάποιο σημαντικό μήνυμα ή να σας πει πως όλα είναι καλά. Πιθανώς να δείτε κάποιο σημάδι ενώ κοιμάστε ή ακόμα και όταν είστε ξύπνιοι.

Μπορεί να νομίζετε πως όλα αυτά είναι δημιουργήματα της φαντασίας σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε να το ψάξετε λίγο περισσότερο, πιθανώς να νιώσετε ανακούφιση γνωρίζοντας πως δεν είστε μόνοι.

1. Εμφανίζονται στον ύπνο σας

Ενώ μπορείτε να εκλογικεύσετε και να εξηγήσετε επιστημονικά αυτά τα όνειρα, πολλοί ισχυρίζονται πως είναι στην πραγματικότητα επισκέψεις από αλλού.

Λένε πως τα αγαπημένα μας πρόσωπα που έχουν φύγει μπορούν να μας επισκεφτούν ενώ κοιμόμαστε. Μπορεί απλά να εμφανιστούν και να εξαφανιστούν.

Άλλοι ισχυρίζονται πως οι φίλοι και οι συγγενείς τους έχουν προσπαθήσει να τους στείλουν μηνύματα παρηγοριάς, πως δηλαδή είναι μια χαρά.

2.Το νιώθεις και το ξέρεις πως είναι εκεί μαζί σου

Διαφήμιση

Μερικές φορές, μπορεί να νιώθετε την παρουσία ενός προσώπου στον χώρο γύρω σας να προσπαθεί να σας καθοδηγήσει. Μερικοί νιώθουν πως είναι μέσα στα κεφάλια τους και τους στέλνουν μηνύματα.

3. Ανεξήγητα φαινόμενα

Ενώ φαίνεται λες και είναι βγαλμένο από ταινία, πολλοί αναφέρουν παράξενη ηλεκτρική δραστηριότητα όταν είναι κοντά τους άτομα που έχουν φύγει. Αυτά τα παράξενα περιστατικά μπορούν να πάρουν πολλές μορφές.

Μπορεί να είναι το φως που τρεμοπαίζει, η τηλεόραση ή μία συσκευή που ανοίγει μόνη της και αρχίζει να κάνει θόρυβο.

4. Αντικείμενα που εμφανίζονται ή εξαφανίζονται

Τυχαία αντικείμενα όπως φτερά ή νομίσματα που βρίσκονται σε άκυρα σημαία, μπορεί να μην είναι και τόσο τυχαία. Μπορεί να το κάνουν πνεύματα για να μας βοηθήσουν να νιώσουμε καλύτερα ή να μας δείξουν πως είναι κοντά μας.

5. Τους μυρίζεις

Η οσμή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξέρεις πως υπάρχει κοντά σου ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει φύγει. Πολλοί αναφέρουν πως μυρίζουν τις κολόνιες ή το άρωμά τους.

Υπάρχουν ακόμα και αναφορές για την οσμή τσιγάρου σε περιπτώσεις που τα άτομα αυτά ήταν καπνιστές ή κάποιες τροφές που συνήθιζαν να τρώνε συχνά.

Πηγή: runwonder.com, true.gr

Διαφήμιση
TAGS:
#άνθρωποι
#αποτελεσματική δίαιτα
#δίαιτα διατροφή
#πρόσωπο
#συγγενείς