share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

20 προελεύσεις σωματικού πόνου και η σύνδεση τους με συγκεκριμένες συναισθηματικές καταστάσεις

20 προελεύσεις σωματικού πόνου και η σύνδεση τους με συγκεκριμένες συναισθηματικές καταστάσεις

Δεν υπάρχει άλλη πηγή πόνου εκτός από την ενεργητική. Η φυσική παρουσίαση είναι πάντα δευτερεύουσα. Κάθε πόνος του σώματος μπορεί να αποδοθεί σε μια συγκεκριμένη συναισθηματική κατάσταση που λειτουργεί για να μας προειδοποιήσει πως μένει ακόμα δουλειά να γίνει σε τομείς της ζωής μας στους οποίους δεν έχουμε ακόμα ολοκληρώσει τα μαθήματα.

Μόλις ολοκληρώσουμε αυτά τα μαθήματα ο πόνος εξαφανίζεται.

Το σώμα είναι εξαιρετικά κυριολεκτικό όταν πρόκειται για τον πόνο. Οι εμπειρίες της ζωής σας εκδηλώνονται απευθείας στο σώμα και όταν αντιμετωπίζετε ένα συναισθηματικό άγχος, το σώμα σας δείχνει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το αποκωδικοποιήσετε.

Πόνος στους μυς

Αντιπροσωπεύει την δύσκολη ικανότητα να προχωρήσετε στην ζωή. Πόσο ευέλικτοι είστε με τις εμπειρίες σας στην δουλειά, στο σπίτι ή με τον εαυτό σας. Χαλαρώστε.

Πονοκέφαλος

Οι πονοκέφαλοι συμβάλλουν στο να μην παίρνετε αποφάσεις. Οι ημικρανίες είναι ο κυρίαρχος των πονοκεφάλων. Ξέρετε ποια απόφαση πρέπει να πάρετε και δεν την κάνετε. Βεβαιωθείτε πως έχετε χρόνο για να χαλαρώνετε καθημερινά. Κάντε κάτι που μειώνει την ένταση.

Πόνος στον λαιμό

Ο πόνος στον λαιμό είναι ένδειξη πως ίσως δυσκολεύεστε στο να συγχωρήσετε τους άλλους ή ακόμα και τον εαυτό σας. Αν πονάτε στον λαιμό σκεφτείτε τα πράγματα που αγαπάτε στους άλλους και στον εαυτό σας. Συνειδητά προσπαθήστε να συγχωρήσετε.

Πόνος στα ούλα

Όπως και στον πονοκέφαλο, ο πόνος στα ούλα αποδίδεται στο ότι δεν παίρνετε αποφάσεις για τον εαυτό σας και δεν προσηλώνεστε σε αυτές όταν το κάνετε. Να είστε σαφείς και το έχετε!

Πόνος στους ώμους

Ο πόνος στους ώμους ίσως είναι ένδειξη πως κουβαλάτε ένα συναισθηματικό φορτίο. Εστιάστε σε κάποια προληπτική επίλυση των προβλημάτων και μοιράστε λίγο από αυτό το φορτίο σε άλλα άτομα της ζωής σας.

Πόνος στο στομάχι

Σχετίζεται το αν αφομοιώνετε την ζωή ή όχι . Η γαστρεντερική δυσφορία σημαίνει ότι δεν νιώθετε ολοκληρωμένοι. Αφήνει ένα κενό και προκαλεί θλίψη.

Πόνος στην ωμοπλάτη

Αν νιώθετε πόνο εκεί, ίσως αντιμετωπίζετε έλλειψη συναισθηματικής υποστήριξης. Ίσως νιώθετε πως δεν σας αγαπούν ή ακόμα και ότι απομακρύνετε την αγάπη. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι καιρός να βγείτε ένα ραντεβού.

Πόνος στην μέση

Ο πόνος στην μέση ίσως σημαίνει πως ανησυχείτε υπερβολικά για τα χρήματα ή ότι δεν έχετε συναισθηματική υποστήριξη. Είναι καλή στιγμή να ζητήσετε αύξηση ή να ρωτήσετε από έναν οικονομικό σύμβουλο να σας βοηθήσει στο να χρησιμοποιείτε τα χρήματα σας λίγο καλύτερα.

Πόνος στο Ιερό Οστό και στον κόκκυγα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ανακαλύψτε την ρίζα του προβλήματος και θα βρείτε την λύση.

Διαφήμιση

Πόνος στους αγκώνες

Ο πόνος στους αγκώνες σχετίζεται αρκετά με το ότι αντιστέκεστε στις αλλαγές της ζωής. Αν νιώθετε τα χέρια σας δύσκαμπτα, ίσως σημαίνει πως είστε πολύ άκαμπτοι στην ζωή σας. Είναι καιρός να σκεφτείτε να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς και να αλλάξετε λίγο τα πράγματα. Τουλάχιστον, αποδεχθείτε τις καταστάσεις.

Πόνος στον βραχίονα

“Κουβαλάτε» κάτι ή κάποιον ως συναισθηματικό βάρος. Ίσως είναι καιρός να αναρωτηθείτε: γιατί συνεχίζετε να το κουβαλάτε;

Πόνος στα χέρια

Με τα χέρια, φτάνετε τους άλλους και έρχεστε σε επαφή. Αν πονάτε στα χέρια σημαίνει πως δεν επεκτείνεστε αρκετά. Προσπαθήστε να κάνετε καινούργιους φίλους. Γευματίστε με έναν συνεργάτη. Αποκτήστε επαφή. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι κρατάτε ή ότι έχετε αφήσει κάτι/κάποιον.

Πόνος στους γοφούς

Αν φοβάστε να προχωρήσετε, αυτό ίσως εκδηλωθεί ως πόνος στους γοφούς. Μπορεί να είναι σημάδι πως αντιστέκεστε πολύ στις αλλαγές. Δείχνει επίσης και την επιφυλακτικότητα στο να πάρετε αποφάσεις. Αν σκέφτεστε κάτι σοβαρό, είναι καιρός να αποφασίσετε. Γενικότερα ο πόνος στους γοφούς σχετίζεται με την υποστήριξη. Αναφέρεται επίσης και στην ανισορροπία του τρόπου που συνδέεστε με την ζωή. Με το ότι νιώθετε έλλειψη αγάπης και υποστήριξης.

Πόνος στις αρθρώσεις

Όπως και στους μύες, ο πόνος στις αρθρώσεις αντιπροσωπεύει την ευελιξία ή την έλλειψη προσάρτησης σε καταστάσεις. Να είστε ανοιχτόμυαλοι σε νέες ιδέες, μαθήματα και εμπειρίες.

Πόνος στα γόνατα

Βλέπετε την ζωή ανυποστήρικτη. Όταν ο πόνος είναι μέσα στο γόνατο: στην κοινωνία, στην δουλειά, στους φίλους. Εξωτερικά: στα προσωπικά θέματα. Να είστε σεμνοί. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εθελοντισμό. Να θυμάστε πως είστε θνητοί. Είστε απλώς ένας άνθρωπος και μην αφήσετε τον εγωισμό να κυβερνά την ζωή σας.

Πόνος στα δόντια

Σχετίζεται με το ότι δεν συνδέετε τις καταστάσεις και τις επαναλαμβάνετε παρόλο που έρχονται σε αντίθεση με τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας καθημερινά. Να θυμάστε πως οι δυσκολίες περνούν εύκολα με την ενσωμάτωση θετικών ή αρνητικών εμπειριών.

Πόνος στους αστραγάλους

Ο πόνος στους αστραγάλους ίσως είναι σημάδι πως στερείτε από τον εαυτό σας την χαρά. Επίσης πως είναι καιρός να ικανοποιηθείτε παραπάνω. Εμπλουτίστε την ερωτική ζωή σας λίγο περισσότερο.

Ο πόνος που προκαλεί κούραση

Σχετίζεται με την ανία, την αντίσταση και την άρνηση σε αυτό που χρειάζεται για να προχωρήσετε. “Ποιο είναι το επόμενο;». Ακούστε αυτή τη φωνή που σας μιλά πολύ απαλά και σας ωθεί σε νέες εμπειρίες.

Πόνος στα πόδια

Όταν είστε μελαγχολικοί, ίσως να πονάτε στα πόδια. Η υπερβολική αρνητικότητα μπορεί να εκδηλωθεί στα πόδια, κάτι δεν είναι ωραίο αίσθημα. Αναζητήστε τις μικρές χαρές της ζωής. Αποκτήστε ένα κατοικίδιο ή ένα καινούργιο χόμπι. Ψάξτε την χαρά.

Ανεξήγητος πόνος σε διαφορετικά μέρη του σώματος

Η κυτταρική δομή αναδιαμορφώνεται κάθε στιγμή στο ανθρώπινο σώμα και σε αυτή τη διαδικασία καθαρίζει και αφήνει τις κυρίαρχες συχνότητες να εξαλειφθούν. Για να καθαριστεί αυτή η ενέργεια, το ανοσοποιητικό σύστημα και βασικά όλα τα συστήματα μέσα στο σώμα πρέπει να αποδυναμωθούν αποτελεσματικά. Οπότε, ενώ το σώμα εμφανίζεται άρρωστο, βρίσκεται σε μια κατάσταση εκκαθάρισης. Να ξέρετε ότι θα περάσει.

πηγή : awakengr.com

Διαφήμιση

logo