ΥΓΕΙΑ

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Γιατί όλοι μαγειρεύουμε λάθος τα μακαρόνια- Τι κακό κάνουμε στην υγεία μας

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Γιατί όλοι μαγειρεύουμε λάθος τα μακαρόνια- Τι κακό κάνουμε στην υγεία μας

Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που βράζουν

πρώτα το νερό και έπειτα προσθέτουν τα μακαρόνια με λίγο αλατάκι τότε κάνετε τεράστιο λάθος και θα πρέπει λίαν συντόμως να επιλέξετε την οδό και τον τρόπο που θα σας προτείνουμε για να γλιτώσετε τους στομαχόπονους και τις καούρες.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Διαφήμιση

Παίρνουμε ένα βαθύ… τηγάνι. Βάζουμε τα μακαρόνια, χωρίς νερό.

Στη συνέχεια προσθέτουμε κρύο νερό μέχρι να καλυφθούν τα μακαρόνια και όχι περισσότερο.

Το κρύο νερό επιτρέπει στα μακαρόνια να μην “κολλήσουν» μεταξύ τους και το τηγάνι, επειδή είναι πιο ρηχό από κατσαρόλα, χρειάζεται λιγότερο νερό.

Τα μακαρόνια βράζουν σωστά και στο τηγάνι μένει κάτι σαν υδαρή “σάλτσα» που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία κανονικής σάλτσας.

Διαφήμιση
TAGS:
#αποτελεσματική δίαιτα
#αποτοξινωτική δίαιτα
#βιολογικά προιόντα
#δίαιτα για κυτταρίτιδα
#δίαιτα διατροφή
#δίαιτες για γρήγορο αδυνάτισμα
#διατροφή για απώλεια βάρους
#κρύο
#μακαρόνια
#νερό
#στο τηγάνι
#υγεία