Η οργάνωση των αγορών και οι σωστοί κανόνες συντήρησης των τροφίμων, συμβάλλουν στην εξοικονόμηση χρημάτων, την πρόληψη της αλλοίωσης των τροφίμων και την κατανάλωσή τους στον κατάλληλο χρόνο προκειμένου να λαμβάνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά τους.
Διαφήμιση
Για την αύξηση του χρόνου συντήρησης των τροφίμων, η τεχνολογία επεμβαίνει ανάλογα προσπαθώντας να μειώσει τις θερμοκρασίες στις οποίες βρίσκονται και διατηρούνται τα τρόφιμα, να μειώσει το μικροβιακό τους φορτίο ή να αναστείλει τη δραστηριότητα των μικροβίων και να αποκλείσει την επαφή με οξυγόνο.
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε εσείς για να διαρκέσουν περισσότερο οι παρακάτω 11 τροφές:
Πηγή: Reader’s digest