share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Παντζαροσαλάτα !!!

Παντζαροσαλάτα !!!

Μια εύκολη, δροσερη και απολαυστική παντζαροσαλατα!!!

ΥΛΙΚΑ

500 γραμμάρια παντζάρια φρέσκα

1 κουπακι γιαουρτάκι στραγγιστό

3 σκελίδες σκόρδο

6 καρύδια ψιλοκομμένα

2 κουτ.σούπας ξίδι

4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά τα παντζάρια και τα βράζουμε για30 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ώστε να μαλακώσουν καλά.

Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα ξεφλουδιζουμε.

Τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ.

Προσθέτουμε το γιαουρτάκι τα καρύδια και το σκόρδο,ανακατεύοντας καλά.

Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και το ξίδι ενώ συνεχίζουμε το ανακάτεμα,ώσπου τα υλικά να ενωθούν.

Αλατιζουμε,κάνουμε ένα τελευταίο ανακάτεμα και σερβίρουμε!!!

Σερβίρεται δροσερό, διατηρείτε στο ψυγείο για δύο μέρες.

Ανακατεύουμε καλά πριν το σερβίρισμα.

Καί καλη σας όρεξη!!!!!!

Μια εύκολη, δροσερη και απολαυστική παντζαροσαλατα!!!

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

500 γραμμάρια παντζάρια φρέσκα

1 κουπακι γιαουρτάκι στραγγιστό

3 σκελίδες σκόρδο

6 καρύδια ψιλοκομμένα

2 κουτ.σούπας ξίδι

4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά τα παντζάρια και τα βράζουμε για30 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ώστε να μαλακώσουν καλά.

Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα ξεφλουδιζουμε.

Τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ.

Προσθέτουμε το γιαουρτάκι τα καρύδια και το σκόρδο,ανακατεύοντας καλά.

Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και το ξίδι ενώ συνεχίζουμε το ανακάτεμα,ώσπου τα υλικά να ενωθούν.

Αλατιζουμε,κάνουμε ένα τελευταίο ανακάτεμα και σερβίρουμε!!!

Σερβίρεται δροσερό, διατηρείτε στο ψυγείο για δύο μέρες.

Ανακατεύουμε καλά πριν το σερβίρισμα.

Καί καλη σας όρεξη!!!!!!

Κυριακή Συμεωνίδου-

Πηγή

Διαφήμιση

logo