share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Κρεμμυδοντολμάδες γεμιστοί με ρύζι & χοιρινή πανσέτα !!!

Κρεμμυδοντολμάδες γεμιστοί με ρύζι & χοιρινή πανσέτα !!!

Η συνταγή ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σας τη συνιστω ανεπιφυλακτα να τη δοκιμασετε και φυσικα θα παρετε τα ευσημα απο ολους στην οικογενεια.

!!

Υλικα

Κρεμμυδια μεγαλα τουλαχιστον 15

Ρυζι κιτρινο

1 Κιλο πανσετα χοιρινη

Διαφήμιση

Αλατι, πιπερι και λαδι.

Χαραζουμε τα κρεμμυδια και τα βραζουμε τοσο οσο νανοιξουν τα φυλλα τους για να μπορεσουμε να τα παρουμε. Σενα τηγανι ψιλοκοβουμε την πανσετα και τις καρδουλες απο τα κρεμμυδια μαςτα βρασμενα που εχουν μεινει με λιγο λαδι αλατι πιπερι και το ρυζι. Τα τσιγαριζουμε και τα βραζουμε μενα ποτηρι νερο περιπου 10 λεπτα.

Γεμιζουμε τα φυλλα μας τα βαζουμε σενα ταψι και αναμεσα μπορουμε να βαλουμε και κομματια απο την πανσετα . Ριχνουμε νερακι μεχρι τη μεση και λιγο λαδακι απο πανω. Ψηνουμε μεχρι να πιει ολο το νερο και να παρουν χρωμα απο πανω. Το ψησιμο διαρκει 1 ωρα στους 240 βαθμους.

Καλη επιτυχια!!!

Krista Mark –

Πηγή

Διαφήμιση

logo